Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАТ СЕ НАСТАВЉА: Јелена Карлеуша одговорила Цеци на изјаве о огрлици

Јелена оштро и без длаке на језику коментарисала Цецине скорије изјаве.

1708430145_Foto-ATA-Ceca-i-Karleusa.jpg
Фото: АТА
Oglas

Након што је Светлана Цеца Ражнатовић проговрила о дијамантској огрлици коју је носила код Минимакса у емисији пре тридесет година, Јелена Карлеуша се на свом сторију огласила поводом Цециних нових изјава у којима је дематовала.

"Ова сподоба и даље лаже и обмањује јавност. Крвава огрлица за коју тврди да је "измишљена прича" не да постоји, него је лично у истрази, кад је ухапшена у акцији “Сабља” дала исказ, а затим га и потписала, да се спорна огрлица (не ова бижутерија коју показује на старим сликама) налази код ње у сефу. То је између осталог и била нагдоба ње и полиције да откуца све што зна о Земунском клану, да каже где се налази украдена огрлица у замену за пуштање из притвора. Драги новинари, не питају се криминалци да ли су криминалци, таква багра и Острог тетовира по себи а за Бога не зна, пита се једноставно полиција. Жена убице, лопова и ратног злочинца, кума убице премијера сигурно неће рећи истуну. Постоји званичан исказ са потписом. Обожавам да уништавам ову криминогену багру. Каква сам ја мени краљица", написала је Јелена Карлеуша у посту.

 

Фото: Принтсцреен/ инстаграм-карлеусастар

Највише су се чуле гласине да је ту орглицу Цеци њен супруг Жељко Ражнатовић Аркан поклонио тако што је  је украо на ратишру. Наводно се у емисији јавила жена која је трврдила да је њеној сестри Аркан стргао са врата а то је певачица деманотвакла и рекла своју страну приче:

- Та прича је потпуно морбидна. Има сто варијанти на тему. Зато што је морбидна, не бих волела да сад причам шта сам ја све чула и како сам чула. Што је најгоре, то се никада није десило и то апсолутно није тачно. Огрлицу имам и дан данас, нећеш веровати, сачувала сам је зато што је стварно прелепа. Ту огрлицу сам ја купила у Милану када сам ишла по венчаницу. И наравно, пошто је Цеца Пресс страница која има готово целокупну архиву мојих интервјуа, сада су нашли и тај интервју са Минимаксом. Они су то пронашли зато што се та прича провлачила деценијама, прво кроз рекла-казала, сада наравно постојањем друштвених мрежа, то се и даље шири, а у ствари је невиђена глупост, најкласичнији трач - испричала је Цеца/ преноси Курир. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas