Oglas
· · Komentari: 0

RAT SE NASTAVLJA: Jelena Karleuša odgovorila Ceci na izjave o ogrlici

Jelena oštro i bez dlake na jeziku komentarisala Cecine skorije izjave.

1708430145_Foto-ATA-Ceca-i-Karleusa.jpg
Foto: ATA
Oglas

Nakon što je Svetlana Ceca Ražnatović progovrila o dijamantskoj ogrlici koju je nosila kod Minimaksa u emisiji pre trideset godina, Jelena Karleuša se na svom storiju oglasila povodom Cecinih novih izjava u kojima je dematovala.

"Ova spodoba i dalje laže i obmanjuje javnost. Krvava ogrlica za koju tvrdi da je "izmišljena priča" ne da postoji, nego je lično u istrazi, kad je uhapšena u akciji “Sablja” dala iskaz, a zatim ga i potpisala, da se sporna ogrlica (ne ova bižuterija koju pokazuje na starim slikama) nalazi kod nje u sefu. To je između ostalog i bila nagdoba nje i policije da otkuca sve što zna o Zemunskom klanu, da kaže gde se nalazi ukradena ogrlica u zamenu za puštanje iz pritvora. Dragi novinari, ne pitaju se kriminalci da li su kriminalci, takva bagra i Ostrog tetovira po sebi a za Boga ne zna, pita se jednostavno policija. Žena ubice, lopova i ratnog zločinca, kuma ubice premijera sigurno neće reći istunu. Postoji zvaničan iskaz sa potpisom. Obožavam da uništavam ovu kriminogenu bagru. Kakva sam ja meni kraljica", napisala je Jelena Karleuša u postu.

 

Foto: Printscreen/ instagram-karleusastar

Najviše su se čule glasine da je tu orglicu Ceci njen suprug Željko Ražnatović Arkan poklonio tako što je  je ukrao na ratišru. Navodno se u emisiji javila žena koja je trvrdila da je njenoj sestri Arkan strgao sa vrata a to je pevačica demanotvakla i rekla svoju stranu priče:

- Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula. Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu. I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo celokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom. Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač - ispričala je Ceca/ prenosi Kurir. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas