Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Развела сам тај брак, сад ми је жао што сам то урадила": Сузана Манчић испричала мало познате детаље приватног живота

Сузана је важила за једну од најлепших дама

1684571122_fw_izlozba_fotografi_14112022_0020.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сузана Манчић дуго је важила за једно од најлепших ТВ лица. О њеном приватном животу доста се писало и нагађало, а она је признала да је много тога прећутала:

- О свом животу сам доста прећутала, јер нешто ипак треба да остане и само моје. Много ствари сам и заборавила, па и да хоћу, не бих могла да испричам - почела је причу за "Ало", па додала:

- Живот ми је нудио разне ствари, нешто од тога сам и прихватала, а десило ми се све што нисам хтела. Тако сам говорила да нећу ожењеног, али десио се и тај ожењени који је био старији од мене. Знала сам да је у браку када сам га упознала и рекла сам: „Молим Вас, разведите се, па ми се јавите.“ Живот нам доноси разне ситуације и баш он заузет ме је очарао, јако се трудио око мене и развела сам тај брак. Сада ми је жао што сам то урадила јер је он мени много тога пружио, а ја њему заузврат ништа.

Сузана је признала да је волела више пута:

- Било је много љубави и цео мој живот је заправо потрага за љубављу. Неко воли једном или двапут, а ја сам волела више пута. Сигурно је било 10 великих љубави за ту прву селекцију. Може да се воли више пута или онолико пута колико отвориш своју душу и срце да волиш и будеш вољен - присетила се водитељка.

Каже да није имала одређени тип мушкарца:

- Никада нисам имала тип мушкарца, нису они били претерано згодни, али сваки је имао неку своју интригу. То је важно у љубави, да те неко заинтригира - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas