Oglas
· · Komentari: 0

"Razvela sam taj brak, sad mi je žao što sam to uradila": Suzana Mančić ispričala malo poznate detalje privatnog života

Suzana je važila za jednu od najlepših dama

1684571122_fw_izlozba_fotografi_14112022_0020.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Suzana Mančić dugo je važila za jedno od najlepših TV lica. O njenom privatnom životu dosta se pisalo i nagađalo, a ona je priznala da je mnogo toga prećutala:

- O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam - počela je priču za "Alo", pa dodala:

- Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: „Molim Vas, razvedite se, pa mi se javite.“ Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa.

Suzana je priznala da je volela više puta:

- Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen - prisetila se voditeljka.

Kaže da nije imala određeni tip muškarca:

- Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi, da te neko zaintrigira - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas