Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Развели се Ким Кардашијан и Кање Вест: "Наш брак је завршен"

Ким Кардашијан је слободна.

1646333226_83855fcd3bde23adea0e1df03f43e7cdf118b254.jpg
Фото: Епа
Oglas

Ким Кардашијан од јуче је званично разведена након што је поднела захтев за развод у фебруару 2021. Ријалити звезда више неће бити Ким Кардашијан Вест, већ ће користити своје презиме.

Ким (41) се на саслушање укључила путем видео конференције на саслушању, док Кање Вест (44) није присуствовао. Вест је раније оспорио захтев тадашње супруге да буде проглашена законски слободном, али је у изјави од уторка рекао да је затражио од тима да убрза раскид брака са Ким како би могао да посвети сву своју пажњу деци.

Кардашијан и Вест почели су да се забављају 2012. године, а венчали су се у мају 2014. Имају четворо деце: Норт (8), Сент (6), Чикаго (4) и Псалм (2).

Прочитајте још: Адриана Лима пресрећна на Недељи моде у Паризу: Труднички стомак у првом плану (ФОТО)

Кардашијан је изразила велику жељу да се разведе након бројних несугласица:

- Веома желим да се разведем. Замолила сам Кањеа да задржи наш развод у тајности, али он то није учинио. Кање је стављао много дезинформација у вези са нашим породичним стварима што је изазвало емоционални стрес. Верујем да ц́е суд који нам је прекинуо брачни статус помоц́и Кањеу да прихвати да је наш брачни однос завршен и да крене напред на бољи пут који ц́е нам помоц́и да у миру заједно подижемо нашу децу - написала је Ким, а преноси Пеопле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas