· · Коментари: 0

"Рекао је мом оцу да немам таленат и да баталим певање": Вики Миљковић испричала детаље сусрета са познатим композитором на почетку каријере

Данас важи за једну од најуспешнијих певачица, али њен каријерни пут био је трновит

1684582200_zvezde_granda_28032023_0024.JPG
Фото: АТА имагес

Вики Миљковић успела је да изгради импресивну каријеру и има више ванвременских хитова. Поред тога, већ 16 година ужива у складном браку са Драганом Ташковићем са којим има сина Андреја.

Од 2016. у жирију је највећег музичког такмичења у региону. Међутим, на почетку каријере један од познатијих композитора сматрао је да није талентована и да певање није за њу:

- Драган Александрић је проценио да нисам талентована и рекао је мом оцу да треба да завршим школу и да се удам, а да од певачке каријере нема ништа. Тада су ми све лађе потонуле. Можда ме он није пажљиво слушао јер је био презаузет, а можда ја нисам била довољно зрела, била сам дете. Отац ми је рекао да је то завршена прича. Ипак, нисам одустајала и после годину и по дана убедила сам га да се обратимо Марини Туцаковић, која је препознала мој таленат. Успела сам и да завршим школу и да се удам, тако да је с те стране Александрић био у праву - испричала је својевремено приликом гостовања на „Гранд" телевизији.

После много година, Драган је рекао како вероватно тада није обратио довољно пажње на Вики:

- Саветовао сам јој да настави школу, да заврши факултет, што је она и урадила. Али је у певању направила одличан посао. Она и Ташке су супер тандем, он је предиван момак - изјавио је једном приликом, како преноси "Блиц".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.