Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретко виђена фотографија Данице Максимовић и Тање Бошковић: Непревазиђене природне лепотице (ФОТО)

Најлепше глумице старе Југославије

1667215914_Collage-Maker-31-Oct-2022-12.28-PM.jpg
Фото: YоуТубе/принтсцреен/ТВ Пинк, Сарић С.
Oglas

Даница Максимовић и Тања Бошковић са разлогом важе за најлепше и најкултурније даме. Краси их непролазна лепота и таленат, а изградиле су импресивне каријере.

Даница је рођен у Рељинцима, а са непуних годину дана са родитељима се преселила у Аранђеловац, где је одрасла, завршила основну школу, а потом и Гимназију „Милош Савковић”. 

Као девојчица била је члан рецитаторских секција, а дуго година се бавила и фолклором и балетом.

Прочитајте још: Александра Младеновић открила да ли је још увек САМА: "Сазрела сам и више нема места за глупости"

У деветнаестој години преселила се у Београд. Глуму је завршила на Факултету драмских уметности у Београду, у класи професора Миње Дедића, заједно са Браниславом Лечићем и Даром Џокић. Славна глумица са Тодетом Лолићем има сина Милоша, који не воли да се експонира у јавности.

Тања Бошковић већ дужи низ година у ванбрачној је заједници са редитељем Дејаном Караклајићем у којој је добила двоје деце - ћерку Лану и сина Ђорђа. 

Иако је мушки наследник бившег пара завршио Факултет политичких наука и преселио се у Америку, ћерка је наставила родитељским стопама.

Њих две су мамиле уздахе јачег пола када год би се појавиле негде.

Прочитајте још: Обожавали сте га као Милана у филму "Жикина Династија", а да ли знате ко је његова ћерка? (ФОТО)

Глумице које су ове године прославиле 69. рођендан пример су ванвременске лепоте и достојанственог старења. Тања Бошковић јавно је говорила да је противник естетских операција.

Занимљива је прича како је син Данице Максмовић запросио Тању Бошковић када је имао само седам година. Више о томе можете прочутати овде

Бонус видео:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas