Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЛАВЉЕ

Рођендански викенд: Деми Мур ПРОСЛАВИЛА РОЂЕНДАН у најужем кругу, и поред младоликог изгледа, глумица слави ЈУБИЛАРНУ бројку! (ВИДЕО)

Одувек је важила за Холивудску заводницу, а интригирала је како својим изгледом тако и својим браковима. Погодите колико година је недавно напунила?

1668515432_1683930-Demi-Mur-1.jpg
Фото: Епа
Oglas

Звезда култних филмова 'Дух', 'Стриптиз' и 'Непристојна понуда', недавно је прославила рођендан. Иако делује пар деценија млађе, многи се питају колико је напора естетска хирургија морала да уложи, не би ли Деми Мур сачувала младолики изглед.

Фото: Профимедиа

Како је одувек била лепа, у једном тренутку се довео у питање њен физички изглед, када се на једној ревији појавила лица издерфомисаног и превише надутог, од одређеног захвата.

Славна глумица је недавно прославила свој јубиларни 60ти рођендан, и том приликом показала је на Инстаграму како је све изгледало!

Фото: Инстаграм/демимооре

 

Осим по својим улогама, Деми је увек интригирала јавност својим љубавним везама и браковима. О свему томе, је причала у својој биографији 'Инсиде оут'.

Прочитајте још: Тајна витке линије Викторије Бекам: Открила од чега се састоји њен тренинг

Одувек је словила за познату заводницу, која иза себе има више бракова. Нису јој одолевали ни млађи мушкарци,  па је са колегом Аштоном Кучером, који је од ње млађи 15 година, била у браку шест година. У књизи наводи, да је имала проблема да одбрани Аштона од младих девојака, те да је једном приликом пристала на љубавни однос 'у троје' не би ли му остала забавна, и даље занимљива, али да се због тога касније покајала. Глумица је у овом браку имала спонтани побачај, у шестом месецу трудноће.
Ипак, она се већ остварила као мајка, и у свом ранијем браку са Брусом Вилисом, добила три ћерке, са којима има веома близак однос. На видеу и сликама са прославе рођендана, које је глумица поделила на Инстаграму, виде се и њене ћерке, а Деми не крије своје узбуђење и широки осмех.

Брак са Брус Вилисом је трајао пуних 11 година, а пар је остао у веома блиским односима до данашњег дана.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Преминуо отац МИНЕ ЛАЗАРЕВИЋ: Напустио нас чувени српски диригент

Позната је слика где се сви заједно са децом појављују на црвеном тепиху, док је Деми још увек била у браку са Ештоном.
Поред неких мање-више познатих веза, и још пар бракова, Деми је у марту 2022.потврдила везу са познатим шефом кухиње, Данијелом Хумом. Веза се завршила за мање од годину дана.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas