Oglas
· · Komentari: 0
SLAVLJE

Rođendanski vikend: Demi Mur PROSLAVILA ROĐENDAN u najužem krugu, i pored mladolikog izgleda, glumica slavi JUBILARNU brojku! (VIDEO)

Oduvek je važila za Holivudsku zavodnicu, a intrigirala je kako svojim izgledom tako i svojim brakovima. Pogodite koliko godina je nedavno napunila?

1668515432_1683930-Demi-Mur-1.jpg
Foto: Epa
Oglas

Zvezda kultnih filmova 'Duh', 'Striptiz' i 'Nepristojna ponuda', nedavno je proslavila rođendan. Iako deluje par decenija mlađe, mnogi se pitaju koliko je napora estetska hirurgija morala da uloži, ne bi li Demi Mur sačuvala mladoliki izgled.

Foto: Profimedia

Kako je oduvek bila lepa, u jednom trenutku se doveo u pitanje njen fizički izgled, kada se na jednoj reviji pojavila lica izderfomisanog i previše nadutog, od određenog zahvata.

Slavna glumica je nedavno proslavila svoj jubilarni 60ti rođendan, i tom prilikom pokazala je na Instagramu kako je sve izgledalo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Foto: Instagram/demimoore

 

Osim po svojim ulogama, Demi je uvek intrigirala javnost svojim ljubavnim vezama i brakovima. O svemu tome, je pričala u svojoj biografiji 'Inside out'.

Pročitajte još: Tajna vitke linije Viktorije Bekam: Otkrila od čega se sastoji njen trening

Oduvek je slovila za poznatu zavodnicu, koja iza sebe ima više brakova. Nisu joj odolevali ni mlađi muškarci,  pa je sa kolegom Aštonom Kučerom, koji je od nje mlađi 15 godina, bila u braku šest godina. U knjizi navodi, da je imala problema da odbrani Aštona od mladih devojaka, te da je jednom prilikom pristala na ljubavni odnos 'u troje' ne bi li mu ostala zabavna, i dalje zanimljiva, ali da se zbog toga kasnije pokajala. Glumica je u ovom braku imala spontani pobačaj, u šestom mesecu trudnoće.
Ipak, ona se već ostvarila kao majka, i u svom ranijem braku sa Brusom Vilisom, dobila tri ćerke, sa kojima ima veoma blizak odnos. Na videu i slikama sa proslave rođendana, koje je glumica podelila na Instagramu, vide se i njene ćerke, a Demi ne krije svoje uzbuđenje i široki osmeh.

Brak sa Brus Vilisom je trajao punih 11 godina, a par je ostao u veoma bliskim odnosima do današnjeg dana.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Preminuo otac MINE LAZAREVIĆ: Napustio nas čuveni srpski dirigent

Poznata je slika gde se svi zajedno sa decom pojavljuju na crvenom tepihu, dok je Demi još uvek bila u braku sa Eštonom.
Pored nekih manje-više poznatih veza, i još par brakova, Demi je u martu 2022.potvrdila vezu sa poznatim šefom kuhinje, Danijelom Humom. Veza se završila za manje od godinu dana.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas