Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕЖАК ЖИВОТ

Са 15 година имала ВИЛУ, ПОСЛУГУ И ВОЗАЧЕ само за себе: Дуња је водила живот из бајке, а онда је све КРЕНУЛО ПО ЗЛУ (ФОТО)

Мало ко зна какав живот је водила певачица Дуња Илић пре него што ће постати позната

1650732113_______________________________________________________________________________-46000000990966609656968.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/sashahewicked
Oglas

Контроверзна певачица Дуња Илић иза себе има и те како бурну прошлост, а својим поступцима у више наврата је шокирала јавност.

Дуња је рођена у Београду, у имућној породици, а одрастала је окружена луксузом. Имала је све што је пожелела, послугу и возаче, њена каријера је кренула узлазном путањом, а о високобуџетним спотовима се писало и причало, све док њен отац није банротирао.

Након тога је напустила Србију и преселила се у Грузију у којој је живела и радила као тарот тумач.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sashahewicked

- Проблем са пићем је ескалирао када сам имала 15 година. Тада су се моји родитељи разводили. Отац је био у једној потпуно нездравој вези, а мајка се веома тешко носила са растанком. На крају сам ја у тим годинама имала на располагању целу кућу у којој сам живела са дечком који је у то доба имао 20 година. Имала сам возаче и послугу. Никада нисам ишла у продавницу, тако да нисам знала ни цену најобичнијих намирница. Школе и одељења сам мењала често док нисам дошла до тога да сам изгубила право на редовно школовање у средњој. Школу сам завршила ванредно - испричала је певачица у емисији "Инспирација дању - инспирација ноћу"

Прочитајте још: ЈАЈА ФАРБАМ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК, СА СИНОВИМА: Сања Кужет за "Магазин" - како изгледа Ускрс у мом дому

.У више наврата је јавно признала како је патила од депресије, па поручила и да је неопходно доста да се ради на едукацији о менталном здрављу. Лечила се од зависности од пића, а сам пут до оздрављења описала је као "језив".

Кућа је била пуна буђи, вода замрзнута по седам дана, пећ није добро грејала. Ноћима смо читава два месеца ћале и ја седели са по флашом пића и гомилом хране коју сам спремала

- Лечење је било језиво тешко, као што је уосталом свака изолација. Кризе су биле ужасне, болне и психички и физички. То је један неописиви осећај немоћи - испричала је Дуња за босански медиј "Експрес".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sashahewicked

Делује и да јој више материјалне ствари не представљају задовољство, па је решила већину њих да распрода.

- Имам гомилу стварно предивних и луксузних, и мање луксузних ствари за кућу, има и гардеробе. И продајем по стварно приступачним ценама, јер ми је циљ да рашчистим пре селидбе и сигурно нећу вуцарати слике и скупе сетове за јело са мном по коферима и авионима. Ето, ако вам треба нешто јавите се, боље тако него да качим овде милион ствари - написала је на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Јелена Костов за МАГАЗИН НОВОСТИ: "Од кад се Милија родио за нас су празници добили посебну драж"

Велики ударац за њу била је смрт оца, због чега се вратила у Србију, па се присетила заједничких тренутака које су провели.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sashahewicked

- Кућа је била пуна буђи, вода замрзнута по седам дана, пећ није добро грејала. Ноћима смо читава два месеца ћале и ја седели са по флашом пића и гомилом хране коју сам спремала. Причали смо до зоре какав ће бити мој живот у Напуљу, како да скупимо новац. Ништа није испало како смо причали - рекла је Дуња тада, између осталог, а потом открила да су у кући имали и мишеве као и да је остатак наследства пропила.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas