· · Komentari: 0
TEŽAK ŽIVOT

Sa 15 godina imala VILU, POSLUGU I VOZAČE samo za sebe: Dunja je vodila život iz bajke, a onda je sve KRENULO PO ZLU (FOTO)

Malo ko zna kakav život je vodila pevačica Dunja Ilić pre nego što će postati poznata

1650732113_______________________________________________________________________________-46000000990966609656968.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/sashahewicked

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić iza sebe ima i te kako burnu prošlost, a svojim postupcima u više navrata je šokirala javnost.

Dunja je rođena u Beogradu, u imućnoj porodici, a odrastala je okružena luksuzom. Imala je sve što je poželela, poslugu i vozače, njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a o visokobudžetnim spotovima se pisalo i pričalo, sve dok njen otac nije banrotirao.

Nakon toga je napustila Srbiju i preselila se u Gruziju u kojoj je živela i radila kao tarot tumač.

Foto: Printskrin/Instagram/sashahewicked

- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica. Škole i odeljenja sam menjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno - ispričala je pevačica u emisiji "Inspiracija danju - inspiracija noću"

Pročitajte još: JAJA FARBAM NA VELIKI PETAK, SA SINOVIMA: Sanja Kužet za "Magazin" - kako izgleda Uskrs u mom domu

.U više navrata je javno priznala kako je patila od depresije, pa poručila i da je neophodno dosta da se radi na edukaciji o mentalnom zdravlju. Lečila se od zavisnosti od pića, a sam put do ozdravljenja opisala je kao "jeziv".

Kuća je bila puna buđi, voda zamrznuta po sedam dana, peć nije dobro grejala. Noćima smo čitava dva meseca ćale i ja sedeli sa po flašom pića i gomilom hrane koju sam spremala

- Lečenje je bilo jezivo teško, kao što je uostalom svaka izolacija. Krize su bile užasne, bolne i psihički i fizički. To je jedan neopisivi osećaj nemoći - ispričala je Dunja za bosanski medij "Ekspres".

Foto: Printskrin/Instagram/sashahewicked

Deluje i da joj više materijalne stvari ne predstavljaju zadovoljstvo, pa je rešila većinu njih da rasproda.

- Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari - napisala je na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Jelena Kostov za MAGAZIN NOVOSTI: "Od kad se Milija rodio za nas su praznici dobili posebnu draž"

Veliki udarac za nju bila je smrt oca, zbog čega se vratila u Srbiju, pa se prisetila zajedničkih trenutaka koje su proveli.

Foto: Printskrin/Instagram/sashahewicked

- Kuća je bila puna buđi, voda zamrznuta po sedam dana, peć nije dobro grejala. Noćima smo čitava dva meseca ćale i ja sedeli sa po flašom pića i gomilom hrane koju sam spremala. Pričali smo do zore kakav će biti moj život u Napulju, kako da skupimo novac. Ništa nije ispalo kako smo pričali - rekla je Dunja tada, između ostalog, a potom otkrila da su u kući imali i miševe kao i da je ostatak nasledstva propila.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.