Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

Јелена Костов за МАГАЗИН НОВОСТИ: "Од кад се Милија родио за нас су празници добили посебну драж"

Популарна певачица открила како се прославља најрадоснији хришћански празник у њеном дому

1650278111_kostov.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Јелена Костов, једна је од наших најлепших и потпуно природних певачица. Пет година након што је родила сина Милију, певачица је поново у другом стању, а за Магазин Новости, открила је како се у њеном дому прослављају ускршњи празници.

 Ускрс је један од омиљених породицних празника, како га прослављате у Вашем дому? 

- Поштујемо наше традиционалне обичаје када је у питању Васкрс и морам признати да сам ја једно велико дете у души и да се и даље сваком празнику радујем и доживљавам са истим жаром као када сам била мала, јер ме све веже за детињство.

Фото: Приватна архива

Да ли Вам син помаже приликом фарбања јаја и како он доживљава Ускрс?

- Од када се Милија родио за нас су празници добиии нову драж.Наравно заједно  фарбамо јаја, учимо Ускршње песмице и то су успомене које трајно остају.

Да ли имате омиљену технику фарбања јаја и шта никако не сме да изостане са ваше  ускрсње трпезе?

- Немам посебну технику шарамо јаја онако како најбоље умемо, наравно можете мислити како изгледају фарбана јаја од стране малог детета, али то је небитно, битна је његова радост у тим тренуцима.

 

Прва сећања на Ускрс из детињства?

- Свакако најлепша сећања су везана за куцање јајима.Деца сада не умеју да се радују томе као ми, њих чак то ни не интерсује (причам за мало већу децу). Ми смо се скупљали по нас 20 и такмичили се. Бирали смо чије јаје је најлепше офарбано, ишли заједно у цркву..

Да ли је ово идеално време да породица буде на окупу због бројних пословних обавеза? Како успевате да ускладите посао и породицан зивот?

- .Увек сам потенцирала на томе да ако се добро организујете увек можете лепо ускладити породични живот и пословни, погото ми који се бавимо музиком, јер смо преко целе недеље слободни и можемо максимално да се посветимо породици и можемо да радимо само онда када ми то желимо. Ја сам нашла савршен баланс. Док нисам постала мајка поприлично сам журила, јурила, превише радила. Оног тренутка када се он родио схватила сам суштину живота, спознала праву истиску љубав и све сам лепо организовала да ни једног тренутка он не осети моје одсуство - рекла је Јелена за наш портал и открила тајну своје лепоте.

Фото: Приватна архива

Важите за једну од најлепших најлепших пецачица  познато је да приватно волите природан изглед, без шминке, како се негујете? И колико је данас тешко остати доследан природном изгледу?

- Ја сам можда једна од ретких која је још увек одолела да баш ниста не урадим на свом лицу. Јако водим рачуна о томе како негујем своје лице и тело и не жалим новац за добре креме. Никада се не шминкам преко дана јер сматрам да ми је лице превише изложено професионалном шминком и онда када ми то није потребно трудим се да лице дише и да га не оптерећујем пудером. Обожавам када обучем тренерку, патике и будем без шминке, тада се најлепше осећам.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas