· · Коментари: 0

Са разлогом један од најпожељнијих певача: Саша Ковачевић фотографијом са плаже залудео припаднице лепшег пола (ФОТО)

Саша је показао резултате напорних тренинга и здраве исхране

1657368896_sasa.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/сасхаковавевиц

Саша Ковачевић постигао је завидан успех у каријери, а један је од поп певача који највише држе до свог изгледа. Не крије да и те како води рачуна о исхрани.

- Водим се неким својим режимом већ 7 година. Јако сам стриктан и када је храна и када је вежбање у питању. Дешавало се више од пола године да коцкицу чоколаде не поједем, толико сам дисциплинован. То може да иде у крајност и у неку врсту болести, како моји воле да се нашале, али то је мој начин живота - открио је Саша једном приликом у емисији "Међу нама".

Лето које је увелико почело савршена је прилика да се покажу резултати редовног вежбања, те се Саша похвалио исклесаном фигуром покрај базена.

Прочитајте још: Фотографија Рушке Јакић са плаже којом је померила границе: Витка фигура у деветој деценији у првом плану

 

 Певач се тренутно налази на краћем одмору, који је искористио да напуни батерије пред бројне наступе. Преплануо тен и мишићаво тело одушевиле су многе даме. Коментари обожаватељки су се само ређали "Мелем за очи", "Прелепо"...

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.