Oglas
· · Komentari: 0

Fotografija Ruške Jakić sa plaže kojom je pomerila granice: Vitka figura u devetoj deceniji u prvom planu

Jakićeva je ponovo odlučila da se oproba kao model

1657366992_ruskic.jpg
Foto: Youtube/printscreen
Oglas

Poznata novinarka odlučila je da se još jednom okuša kao model i samim tim pomerila granice.

Ruška Jakić nikada nije znala za granice, već je uvek išla gde je srce vodi i radila ono što želi, ne osvrćući se na komentare.

‒ Jedan dan zvoni mi telefon. Javlja se neki momak i kaže: “Moj drug i ja smo dizajneri, da li biste pristali da snimite kampanju?” Što da ne? Život je igra, igraj se ‒ izjavila je Ruška, najavljujući nastavak modne priče koja je uzburkala javnost. I upravo to desilo se ovog leta.

Pročitajte još: Kaja Ostojić otvoreno nakon raskida sa hrvatskim fudbalerom: "Imam neke crne momente"


Iako u poznim godinama, poznata novinarka odlučila je da se još jednom okuša kao model, a za tu priliku slikala se na plaži. Uostalom, ko bi bolje od Ruške promovisao majice sa njenim likom i porukom “Dobro jutro, lutko”?

‒ Ovo je omaž ženi koja je uvek imala šta da kaže i koja je postavljala i diktirala modu u Srbiji ‒ poručuju iz brenda “Mates”.

 Duge i vitke noge bile su u prvom planu, kao i savršena linija. Ruška je dokazala da energija, duh i volja čine da zauvek ostanemo mladi. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas