· · Коментари: 0
певачица

"Сада ценим себе, а мислим да много година нисам": Алиша Киз о приватном животу током велике каријере

Алиша Киз говорила је о томе како је успела да направи равнотежу између приватног и пословног

1651412692_profimedia-0647970805.jpg
Фото: профимедиа

Алиша Киз закорачила је у свет професионалне музике веома млада, па је са само 20 година објавила први албум. Од тада, изузетно је цењана певачица, а многи сматрају да има један од најлепших гласова.

За нови број часописа Фаст Цомпани певачица је говорила је о учењу да уравнотежи лични живот са бројним пословним подухватима.

Прочитајте још: Ових 5 славних ГЛУМАЦА су због улога смршали и до 25 килограма (ФОТО)

- Сада ценим себе, а мислим да много година нисам. Научила сам да морам да будем добро, да бих била продуктивнија. Дајем себи приоритет на начин на који то нисам пре. Чињеница да је ментално здравље привилегија је ужасна- искрена је била Алиша, преноси Пеопле.

Као једна од најбољих певачица увек је тежила савршенстуву, које није лако постићи:

- Мислим да се сви носимо са овом идејом да би на неки начин требало да будемо савршени. Иста ствар ми се десила када сам имао 20 година. Ти чак ни не знаш ко си са 20. На почетку моје каријере људи су ме пажљиво гледали. Одмах сам поставила зид. Мислите да се штитите, али заправо повређујете себе - каже Алиша.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.