Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сахранио сам сина када је имао три и по месеца": Жељко Самарџић о неописивој трагедији која је задесила његову породицу - "Никада човек не зна шта му се може десити"

Певач открио да је тешко поднео губитак наследника

1669363804_zs.jpg
Фото: Петар Милошевић
Oglas

Жељко Самарџић већ неколико деценија је на јавној сцени, а у његовој блиставој каријери највећа подршка му је његова породица. Певач има три ћерке, четворо унучића и супругу са којом дели радост и тугу више од четири деценије.

Ипак, почетак грађења те породице и заједничког живота, кренуло је великом трагедијом и губиком. Брачни пар задесила је прерана смрт сина, који је имао само три и по месеца. Певач је у потресној исповести прича о сахрани бебе и како су Маја и он превазишли све до сада.

"Очева породица је из Никшића, тамо смо сахранили малог Златка, то је била туга за све нас. Кад год дође тај месец, Маја и ја, сами поделимо ту тугу и увек размишљамо колики би био да је остао жив, али то је живот", започео је.

Прочитајте још: Милица Павловић проговорила о БИВШЕМ: "Он је јавна личност зато што сте га ПОВЕЗАЛИ са мном"

"Никада човек не зна шта му се може десити у животу. Идете улицом, па вас удари ауто, а нисте се томе надали. Био је беба, имао је три и по месеца, име сам му дао Златко, по мом куму кога сам много волео. Сећам се тог периода, моја покојна баба је дошла на бабине, први пут да види свог праунука, за њу је био велики шок када се све десило. У Црној Гори је мушка глава велика ствар. Никада то нећу заборавити. Фамилијарно смо ишли сви из Мостара у Никшић да одрадимо те обреде", завршио је Жељко.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas