Oglas
· · Komentari: 0

"Sahranio sam sina kada je imao tri i po meseca": Željko Samardžić o neopisivoj tragediji koja je zadesila njegovu porodicu - "Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti"

Pevač otkrio da je teško podneo gubitak naslednika

1669363804_zs.jpg
Foto: Petar Milošević
Oglas

Željko Samardžić već nekoliko decenija je na javnoj sceni, a u njegovoj blistavoj karijeri najveća podrška mu je njegova porodica. Pevač ima tri ćerke, četvoro unučića i suprugu sa kojom deli radost i tugu više od četiri decenije.

Ipak, početak građenja te porodice i zajedničkog života, krenulo je velikom tragedijom i gubikom. Bračni par zadesila je prerana smrt sina, koji je imao samo tri i po meseca. Pevač je u potresnoj ispovesti priča o sahrani bebe i kako su Maja i on prevazišli sve do sada.

"Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja, sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život", započeo je.

Pročitajte još: Milica Pavlović progovorila o BIVŠEM: "On je javna ličnost zato što ste ga POVEZALI sa mnom"

"Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo. Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede", završio je Željko.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas