Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сале Тропико о разводу од Јоване: "Све је то нормално, треба преживет"

Александар Цветковић познатији као Сале Тропико ретко говори о приватном животу

1711438256_sale_tropiko_25032024_0017.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Сале Тропико, односно Александар Цветковић, како гласи његово право име, на промоцији новог албума отворио је душу о односу са бившом женом, колегиницом Јованом Пајић, те се дотакао њихове деце, али и нове изабранице.

- Сви знате да сам ја преживео и бол, и све... Све је то нормално, треба преживети. Јована и ја смо данас супер партнери у родитељству, подједнако смо строги. Деца су ту да буду деца, а ми смо ту да будемо родитељи. Боримо се, држимо све конце у рукама. За децу постоје ограничења, морају да науче да поштују себе. Деца улазе у неке године кад морамо да будемо будни сви, да пратимо све. Јована и ја смо тако васпитани, имамо децу, нема смисла да причамо нешто ружно једно о другом, тако јесте између нас - рекао је Сале за "Блиц".

- Био сам под кочницом током спремања албума... Бог ми је највише помогао, вера. Да ли је довољно добро, да ли би требало то да се сними, увек питања... Дошло је наших пет минута. Прошле су неке тужне године, сви смо срећни, задовољнији. Корона, развод, све је то кочило. Тешко је да се човек подигне из такве врсте бола. Ја сам већ дуго на правом путу. Срећан сам, емотивно сам испуњен. Љубав утиче на све, моја девојка и ја смо супер пар - истакао је он за "Блиц", па закључио:

- Причали су ми некад да берем паприку, кад сам био млађи, а сад бих ишао да радим то... Често ми не прија град, све је брзо, ишао бих тако у природу. Мало-мало па побегнем из града, мама ми је са Власинског језера, тамо се одмарам често. Језеро, залазак, излазак сунца, најлепше нешто на свету.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas