· · Коментари: 0

''Шалим се о томе како се осећам, јер је лакше него признати да ми је тешко'': Хејли Бибер никад искренија (ФОТО)

Хејли Бибер о својој борби за ментално здравље, након драме са Џастиновом бившом

1682086574_profimedia-0744910287-Hejli-Biber.jpg
Пхото: Профимедиа

Хејли је отворила душу фановима о свом емотивном стању током ове године. Манекенка се се огласила на свом Инстаграму, и написала:

'' Волим да се шалим о томе како се осећам, јер је понекад лакше него признати да ми је тешко. Али искрено, од почетка 2023. имала сам неке од најтужнијих и најтежнијих тренутака, које сам икада имала у свом одраслом животу, и мој ум и емоције су у најмању руку били крхки. И знам да се толико људи осећа исто као ја, па само знај да ниси сам'', обратила се Хејли.

Бибер је додала у другом посту:
''Рекавши то, хајде да наставимо да будемо ту једни за друге. Будимо ту за вољене и пријатеље, породицу и странце. Будимо ту за људе...наставимо да будемо ту једни за друге и када је тешко. Бољи смо заједно''.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ хаилеyбеибер

Ова објава долази након ранијих спекулација да је Хејли хтела да исмеје Џастинову бившу, Селену Гомез, на друштвеним мрежама. Гомез је стала у Хејлину одбрану пре неколико недеља, након што је манекенка почела да добија претње смрћу.

Селена је том приликом написала поруку на Инстаграм причи, рекавши пратиоцима:

''Хејли Бибер ми се обратила и обавестила ме да је примала претње смрћу и такву негативност. Ово није нешто за шта се ја залажем. Нико не би требало да доживи мржњу или малтретирање. Увек сам се залагала за љубазност и заиста желим да све ово престане''.

За сво то време, Џастин Бибер се није јавно оглашавао, нити стао у одбрану своје супруге Хејли.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ