Oglas
· · Komentari: 0

''Šalim se o tome kako se osećam, jer je lakše nego priznati da mi je teško'': Hejli Biber nikad iskrenija (FOTO)

Hejli Biber o svojoj borbi za mentalno zdravlje, nakon drame sa Džastinovom bivšom

1682086574_profimedia-0744910287-Hejli-Biber.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Hejli je otvorila dušu fanovima o svom emotivnom stanju tokom ove godine. Manekenka se se oglasila na svom Instagramu, i napisala:

'' Volim da se šalim o tome kako se osećam, jer je ponekad lakše nego priznati da mi je teško. Ali iskreno, od početka 2023. imala sam neke od najtužnijih i najtežnijih trenutaka, koje sam ikada imala u svom odraslom životu, i moj um i emocije su u najmanju ruku bili krhki. I znam da se toliko ljudi oseća isto kao ja, pa samo znaj da nisi sam'', obratila se Hejli.

Biber je dodala u drugom postu:
''Rekavši to, hajde da nastavimo da budemo tu jedni za druge. Budimo tu za voljene i prijatelje, porodicu i strance. Budimo tu za ljude...nastavimo da budemo tu jedni za druge i kada je teško. Bolji smo zajedno''.

Foto: Instagram printscreen/ haileybeiber

Ova objava dolazi nakon ranijih spekulacija da je Hejli htela da ismeje Džastinovu bivšu, Selenu Gomez, na društvenim mrežama. Gomez je stala u Hejlinu odbranu pre nekoliko nedelja, nakon što je manekenka počela da dobija pretnje smrću.

Selena je tom prilikom napisala poruku na Instagram priči, rekavši pratiocima:

''Hejli Biber mi se obratila i obavestila me da je primala pretnje smrću i takvu negativnost. Ovo nije nešto za šta se ja zalažem. Niko ne bi trebalo da doživi mržnju ili maltretiranje. Uvek sam se zalagala za ljubaznost i zaista želim da sve ovo prestane''.

Za svo to vreme, Džastin Biber se nije javno oglašavao, niti stao u odbranu svoje supruge Hejli.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas