Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНА ИСПОВЕСТ

"Сама сам и усамљена, немам никога...": Потресна судбина жене са голубовима из култног филма "Сам у кући"

Запажену улогу имала је у филму "Сам у кући 2".

1608715701_sam-u-kuci.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / ммемартин59
Oglas

Бренда Фикер, глумаца које је глумила "жену са голубовима" у филму "Сам у кући 2", искрено је говорила о својим плановим за предстојеће празнике. 

Током гостовања у једној емисији 75-годишња добитница Оскара изјавила је да ће јој Божић бити веома тежак јер живи сама.

- Лагала бих када бих рекла да ћу имати леп и срећан Божић, јер сам стара и живим сама. Биће веома тужно - рекла је и додала да божићне празнике проводи у самоћи.

Прочитајте још: ПРЕКИНУТА НАГАЂАЊА: Ево како су Кети Пери и Орландо Блум дали име ћеркици

- Само искључим телефон и спустим ролетне. Припремим унапред неке добре програме, имам свог пса и тако се сналазим. Нисам негативна, само је ово мој начин слављена Божића - рекла је.

Такође, она је изјавила да постоји још један дан када јој је тешко да буде сама: 

- Божић ми није толико тежак. Оно што ми пада теже је дочек Нове године - рекла је Бренда, објашњавајући да нема никога коме би се окренула, загрлила и осмехнула. 

Прочитајте још: Памела Андерсон објавила статус на ЋИРИЛИЦИ и тиме направила праву пометњу на друштвеним мрежама (ФОТО)

Нагласила је да јој је посебно тешко када се црквена звона у поноћ огласе, а о она је сама:

- Не могу да побегнем од звона, свуда су.

Прочитајте још: Потресна исповест ПЕВАЧИЦЕ: Тешко је када сазнаш да ти МУЖ има двоструки живот

 

Ова глумица, осим у филму " Сам у кући", појавила се у преко 30 филмова и тв серија, укључујући: " Ангелс ин тхе Фиелд" , "Алберт Ноббс"и "Ми лефт Лоот" за које је 1898.  године освојила Оскарову награду за најбољу споредну глумицу. Она је открила да је мала вероватноћа да ће наставити да глуми након улоге из 2013. године када је глумила у канадској серији "Опрости ми".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas