Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШАМАР може озбиљно да наруши каријеру Вила Смита: Холивуд је овако КАЖЊАВАО друге пре њега

Вил Смит је сам иступио из Академије, али након тога уследило је још

1649230669_67e1187cedb7cd8eca8ddea061c3888f109e67f9.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Овогодишња додела Оскара сигурно ће остати упамћена, али ипак не према филмовима који су освојили срца публике, него по инциденту који ће Холивуд да запамти. О шамару који је глумац Вил Смит ударио Крису Року још увек се прича, а глумцу стижу и прве казне које ће сигурно оставити последице на његову каријеру.

Шамар је наводно проузроковао затегнуте односе између Смита и његових агената, преноси "Тхе Даилy Беаст".

Прочитајте још: Кортни Кардашијан и Травис Баркер НАПОКОН ВЕНЧАНИ! Церемонија се догодила на овом месту!

Према писању овог медија, агенција ЦАА (Цреативе Артистс Агенцy) озбиљно размишља о прекиду сарадње с Вилом Смитом. Дошло је и до мимоилажења у мишљењима, па би тако Ричард Ловет, један од најважнијих људи у агенцији, који Смита лично заступа, хтео да глумац остане код њих, али много је оних који би да прекину сарадњу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Чињеница која Вилу Смиту сигурно не иде у прилог јесте то да ће ЦАА ускоро преузети конкурентску агенцију ИЦМ, која заступа Криса Рока.

Такође, због разних инцидената агенције су "кажњавале" и друге познате личности.

Пре неколико година ЦАА се опекла са скандалом око Харвија Вајнстина, који је оптужен за силовање. У једном тренутку је агенција чак издала и саопштење у коме се извињава јер не желе негативан публицитет.

Прочитајте још: СЕЛЕНА ГОМЕЗ проговорила о БИПОЛАРНОМ поремећају: Није била на друштвеним мрежама четири и по године, а сада је вратила због ОВОГА

Пре више од 10 година WМЕ је раскинуо уговор с Мелом Гибсоном због његових неприкладних јавних наступа, а слично се догодило и са редитељем и продуцентом Бретом Ратнером због оптужби за сексуално узнемиравање.

Након инцидента Нетфлик је одлучио да стави паузу на пројекат "Брзи и слободни" као и Сонy.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas