Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Само сам хтела да се склоним одатле": Снежана Ђуришић о пресељењу и животу са покојним мужем

Певачица признала да јој је дуго било тешко након мужевљеве смрти

1663575240_sdj.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Снежана Ђуришић већ неко време ужива у емотивној вези са гинекологом Вањом Милошевићем. Међутим, отворена је била када је у питању њен однос и живот са покојним мужем, Слободаном Гвозденовићем. Требало јој је дуго да се опорави након његове смрти.

- Удала сам се и ушла у кућу свекра и свекрве са два девера и мужем, ту смо сви живели. Онда смо ми ту мало средили, реновирали нешто што је била остава или шупа, ту је било 30 квадрата и ту смо се издвојили. Имали смо свој кључ, али мени то баш није одговарало јер сам ја код своје свекрве уживала, ништа нисам радила, кад дете плаче јој само дам Мају и вратим се да спавам. Е, онда кад смо се изоловали, то је била моја кућа и морала сам све да радим - преноси "Гранд Онлине".

Проћитајте још: Кејт Винслет повређена на снимању у Хрватској: Звезда "Титаника" смештена у болницу

Међутим, успели су себи да обезбеде све о чему су маштали, а Ђуришићиева:

- Мој муж је био јако способан, поред тога што је свирао, бавио се и трговином и нашао је на Дедињу један плац и неку блатњачу и купио то. То је коштало 30 милиона, а ми смо у кући имали милион. Онда је настао хаос у смислу плаћања и посла. Притом је ту била забрањена градња, али да не дужим ту причу, успели смо да добијемо дозволу за градњу куће. Приход нам је дневно био милион, а расход милион и по и ушли смо у дугове - испричала је Снежана својевремено, како преноси "Блиц". Након мужевљеве смрти 2013. године, одлучила је да прода кућу:

- Много сам овде плакала и хоћу да се склоним одавде, тако сам рекла тада и то сам и учинила - била је потпуно искрена певачица.

 

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas