Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Маринковић о НОВИМ изазовима: "Ову годину ћу ШУТНУТИ иза себе"

Водитељки је претходна година била веома напорна

1672485408_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-Sanja-Marinkovic.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Атаимагес.рс Сања Маринковиц
Oglas

Водитељка Сања Маринковић је у претходној години била јако вредна. Радила је на многим пројектима, а што се тиче 2023. године, најављује још веће успехе на пословном плану.

- Била је можда једна од најзахтевнијих година. Много сам радила, али и путовала. Имала сам и у кући тај моменат преласка из основне школе у средњу, када имате једног тинејџера у кући знате да имате један озбиљан пројекат пред собом. Дружила сам се са пријатељима доста и породицом, а на емотивном плану нема ништа ново. Имам доста нових пројеката на којима ћу радити, али се не жалим. Ову годину ћу шутнути иза себе и храбро корачам ка 2023. години - рекла је за емисију "Премијера" водитељка.

Прочитајте још: Сека Алексић открила детаље о ПОРОДИЦИ и детињству: Певачица никада није веровала у Деда Мраза - "Тек кад сам упознала Вељка у мени се родила вера"

Сматра да је са послом претерала јер јој се дешавало да од умора пар пута падне у несвест.

- Позната сам по томе да највише радим у децембру месецу, тако сам једне године и више пута пала у несвест од умора. Сећам се да сам толико радила, да сам чак била и 'радник године' и добила награду за своја достигнућа, али сам ето мало претерала. Ишла сам на пут са тадашњим дечком у Њујорк, а на крају сам завршила са копчама на глави -  испричала је Сања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas