· · Коментари: 0

Сања Маринковић открила најболнији моменат у животу: "На дан када је било заказано прво снимање емисије, јавили су ми да је умрла

Водитељка отворила душу

1654759963_sanja-marinkovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Иако увек има осмех на лицу када води своју ауторску емисију "Магазин Ин", Сањи Маринковић није увек до смеха, али, како сама истиче, даје све од себе да остане професионалац у свом послу.

Прочитајте још: Лепа Брена потпуно непрепознатљива: Сви гледају у њено лице и неверују (ФОТО)

Пре две године водитељку је сачекала вест о погоршаном здравственом стању мајке, о чему Сања причала први пут јавно.

– Моја мама је сада на почетку своје осме деценије живота, а једна је од оних жена које су код куће увек имале маску на лицу која нам поручује "није ми ништа". Као и свака пожртвована дама, увек је на прво место стављала мог тату, брата, мене или унуке и вешто крила да се не осећа добро – почела је причу Маринковићева за "Сторy".

– Опомињали смо је да самозанемаривање и претерано угађање свима утиче да се човек једног дана пробуди са дијагнозом и да мора да мисли на себе. Нажалост, једног јутра се пробудила са амнезијом услед изразито високог притиска, али су захваљујући стручњацима последице отклоњене и за 24 сата мама је била са нама код куће и смејала се причама о својој заборавности – додала је водитељка, истичући да јој је сусрет са мајком у болници изузетно тешко пао.

– То ми је био најболнији моменат у животу, после смрти моје баке Анђелије коју сам обожавала. Моја бака је умрла на дан када је било заказано прво снимање емисије "Магазин Ин", пре више од 20 година.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.