Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Сара Јо се огласила након пораза у финалу избора ПЕСМЕ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ: Ево шта је рекла о КОНСТРАКТИ (ФОТО)

Млада певачица коначно открила како се осећа

1646724287_sara-jo-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Сара Јо, заузела је друго место на избору "Песме за Евровизију" на којој је изабран представник Србије, који ће у мају представљати нашу земљу на Еуросонгу 2022. у Торину.

Прочитајте још: УБЕДЉИВО НА ТРОНУ: Констрактина најновија објава на Инстаграму ШОКИРАЛА СВЕ ! (ФОТО)

Иако су многи помислили да је Сара веома разочарана што није победила са песмом "Мушкарчина", која је постала велики хит, млада певачица коначно се огласила на свом Инстаграму и поделила утиске са вечери која је за многе представнике била магична.

- Већ два дана покушавам да саберем утиске јер сам недељама преплављена емоцијама. Пишем и бришем овај пост по ко зна који пут јер желим веродостојно да вам пренесем своја осећања. Ко ме познаје, може да претпостави о чему је реч - ништа не умем да "одрадим" тек тако, поготово када ми је стало до нечега, а итекако ми је стало до тога да знате колико сте ми значили у претходном периоду и колико је свака порука имала виши смисао. Ни у најлуђим сновима нисам могла да замислим такав феедбацк. Подстакли сте ме, инспирисали и испунили од самог изласка песме. Осетила сам се вољено и прихваћено као никад до сад - написала је Сара и додала:

"Жао ми је што ми је промакла победа"

- Али, иако су ми такве реакције дале ветар у леђа, морам признати да су ме помало и уплашиле. Све време је био присутан невероватан притисак, као и велика одговорност да оправдам очекивања - ваша, своја, очекивања сарадника, пријатеља, породице... Имала сам осећај као да све на чему сам радила се сада свело на та три минута наступа. Самим тим су припреме биле прави ролеркостер - балансирање између жеља и могућности, испливавање несигурности, вођење разних борби са самом собом... А ви сте заиста у свему томе играли кључну улогу (а да вероватно тога нисте били ни свесни). И зато желим посебно да истакнем значај ваше љубави протеклих месец дана која је била МНОГО више од подршке у једном такмичењу.

- Наравно да ми је било жао што ми је "промакла" прилика да ове године представљам своју земљу, и то у својој вољеној Италији али, из ове перспективе, једини прави пораз би био да своју замисао нисам изгурала до краја, а затварам ово поглавље као једно од највреднијих искустава до сада, са наступом на који сам итекако поносна и са потврдом да је то једино место где се осећам као своја на своме. А оно што сте ми ви пружили нећу никад заборавити! Такође, најискреније честитке магичној @констракта која није била синоним за аутентичност само на Песми за Евровизију, већ током читаве своје каријере. Настави да нас инспиришеш и подсећаш колико је лепо бити бескомпромисно свој - закључила је млада певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas