Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Саша Поповић ми не да да напустим жири": Марија Шерифовић проговорила о "Звездама Гранда", па се дотакла и НАСЛЕДНИКА (ФОТО)

Певачица је, као и увек, била без длаке на језику

1676882691_foto-ATA-images-Marija-Serifovic.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Поп певачица Марија Шерифовић, која је прославила Дан заљубљених на концерту своје колегинице Нине Бадрић, признаје да јој љубав недостаје и да би волела да добије наследника.

- Дан љубави сам прославила са пријатељима, извела сам себе на наступ Нине Бадрић. Тамо смо једни другима честитали и пожелели све најбоље - кроз смех говори Марија, и признаје:

- Недостаје ми љубав, волим своју породицу, пријатеље, љубимце, волим и вас новинаре јер сте постали део мог живота на неки чудан начин, иако ме понекад нервирате.

Шерифовићева је проговорила и о потомству, па упркос великој жељи, открила када ће постати мајка.

- Наследник Шерифовића се дуго чека. Беба ће бити онда када је виша сила, космос, Бог, то испланирао.

Марија сваке године најављује да је то последња сезона жирирања у такмичењу „Звезде Гранда“, међутим признаје да Саша Поповић увек успе да је убеди да остане.

- Саша Поповић не да да напустим „Звезде Гранда“. Он својим животом брани моју столицу. Сваке године у јуну ми преговарамо и успемо да се договоримо, можда ће тако бити и ове године - каже за "Ало".

Марија истиче да редовно иде на психотерапију, те и да је једно време са њом ишла и њена мајка Верица.

- Идем од 18. године, и то није тајна. То не би требало да буде табу тема, не значи да сте луди, да пијете лекове, да неко треба да вас веже! То само значи да сте одговорни према себи и свом менталном здрављу, да желите да добијете стручне савете до којих сами не можете да дођете. Верица је ишла с времена на време, али не иде у задње време. Она се понаша као да вози „мерцедес“, па једном у две до три године одради велики сервис - духовито је објаснила Марија.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas