Oglas
· · Komentari: 0

"Saša Popović mi ne da da napustim žiri": Marija Šerifović progovorila o "Zvezdama Granda", pa se dotakla i NASLEDNIKA (FOTO)

Pevačica je, kao i uvek, bila bez dlake na jeziku

1676882691_foto-ATA-images-Marija-Serifovic.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pop pevačica Marija Šerifović, koja je proslavila Dan zaljubljenih na koncertu svoje koleginice Nine Badrić, priznaje da joj ljubav nedostaje i da bi volela da dobije naslednika.

- Dan ljubavi sam proslavila sa prijateljima, izvela sam sebe na nastup Nine Badrić. Tamo smo jedni drugima čestitali i poželeli sve najbolje - kroz smeh govori Marija, i priznaje:

- Nedostaje mi ljubav, volim svoju porodicu, prijatelje, ljubimce, volim i vas novinare jer ste postali deo mog života na neki čudan način, iako me ponekad nervirate.

Šerifovićeva je progovorila i o potomstvu, pa uprkos velikoj želji, otkrila kada će postati majka.

- Naslednik Šerifovića se dugo čeka. Beba će biti onda kada je viša sila, kosmos, Bog, to isplanirao.

Marija svake godine najavljuje da je to poslednja sezona žiriranja u takmičenju „Zvezde Granda“, međutim priznaje da Saša Popović uvek uspe da je ubedi da ostane.

- Saša Popović ne da da napustim „Zvezde Granda“. On svojim životom brani moju stolicu. Svake godine u junu mi pregovaramo i uspemo da se dogovorimo, možda će tako biti i ove godine - kaže za "Alo".

Marija ističe da redovno ide na psihoterapiju, te i da je jedno vreme sa njom išla i njena majka Verica.

- Idem od 18. godine, i to nije tajna. To ne bi trebalo da bude tabu tema, ne znači da ste ludi, da pijete lekove, da neko treba da vas veže! To samo znači da ste odgovorni prema sebi i svom mentalnom zdravlju, da želite da dobijete stručne savete do kojih sami ne možete da dođete. Verica je išla s vremena na vreme, ali ne ide u zadnje vreme. Ona se ponaša kao da vozi „mercedes“, pa jednom u dve do tri godine odradi veliki servis - duhovito je objasnila Marija.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas