Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Поповић са овом музичком звездом НЕ РАЗГОВАРА 23 ГОДИНЕ: "Ценим његов рад, али приватно шта мислим о њему је друга прича" (ФОТО)

Први човек "Гранда" открио је да са њим не комуницира већ 23 године

1677056036_foto-Sasa-Popovic-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Саша Поповић истакао је да се труди да са свим певачима буде у добрим односима. Међутим, мало је познато да први човек "Гранда" не разговара са Мирославом Илићем.

- Не постоји нико са ким не причам. Заправо, да, само са Мирославом Илићем не причам већ 23 године - открио је за "Курир", па додао:

- Никада се нисам нешто ни сретао са њим. Једноставно, он је прекинуо комуникацију са мном још 2000. године, тако да, ето, прошло је толико, 23 године како не причамо.

Фото: Предраг Митић

Како наводи, веома цени његов рад, али приватно има другачије мишљење о њему:

- Да се разумемо, ја јако ценим његов рад, његове песме, музички. Његове нумере су увек добродошле у "Звездама Гранда". Приватно шта мислим о њему је друга прича.

Недавно је открио да његова пензија износи преко 100 хиљада динара:

- Са овим повећањем пензија ми је 102.000 динара. Али, видите, ја двадесет и кусур година имам велику плату и велике сам доприносе плаћао - рекао је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas