Oglas
· · Komentari: 0

Saša Popović sa ovom muzičkom zvezdom NE RAZGOVARA 23 GODINE: "Cenim njegov rad, ali privatno šta mislim o njemu je druga priča" (FOTO)

Prvi čovek "Granda" otkrio je da sa njim ne komunicira već 23 godine

1677056036_foto-Sasa-Popovic-ATA-images.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Saša Popović istakao je da se trudi da sa svim pevačima bude u dobrim odnosima. Međutim, malo je poznato da prvi čovek "Granda" ne razgovara sa Miroslavom Ilićem.

- Ne postoji niko sa kim ne pričam. Zapravo, da, samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine - otkrio je za "Kurir", pa dodao:

- Nikada se nisam nešto ni sretao sa njim. Jednostavno, on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine, tako da, eto, prošlo je toliko, 23 godine kako ne pričamo.

Foto: Predrag Mitić

Kako navodi, veoma ceni njegov rad, ali privatno ima drugačije mišljenje o njemu:

- Da se razumemo, ja jako cenim njegov rad, njegove pesme, muzički. NJegove numere su uvek dobrodošle u "Zvezdama Granda". Privatno šta mislim o njemu je druga priča.

Nedavno je otkrio da njegova penzija iznosi preko 100 hiljada dinara:

- Sa ovim povećanjem penzija mi je 102.000 dinara. Ali, vidite, ja dvadeset i kusur godina imam veliku platu i velike sam doprinose plaćao - rekao je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas