Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сека Саблић у младости је била са ОВИМ ГЛУМЦЕМ: Био је њена прва љубав (ФОТО)

Јавност није толико упозната са чињеницом са ким се забављала Сека Саблић

1652079290_sablicj.jpg
Фото: YоутубеПринтсцреен/РТС
Oglas

Јелисавета Сека Саблић каријеру је започела пре више од педесет година да би данас била једна од најпопуларнијих и највољенијих глумица у свим земљама бивше Југославије. После 50 година каријере, Сека је и даље активна. Игра представе у многим београдским позориштима, снима филмове и гостује у телевизијским серијама.

Али, мало ко зна да је наша краљица комедије била у вези са глумцем Божидарем Стошићем. Наиме, како су писали медији, након завршетка Академије њих двоје су упловили у љубавну романсу. Иако није дуго потрајала, између њих није било зле крви, а Сека је о свом некадашњем изабранику имала само речи хвале.

Прочитајте још: Рада Манојловић након раскида шестогодишње везе са Харисом: "Не знам зашто раније нисам преузела живот у своје руке"

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ФугаСтудио

Подсећамо, Божидар Боле Стошић преминуо је 13. децембра 2018. године у болници у Београду у 82. години после дуге и тешке болести.

Каријеру дугу више од пола века почео је као "Боле из бурета" у дечјој емисији “Хиљаду зашто”, а последњи пут на сцени је заиграо у мјузиклу “Фантом из опере” у свом Позоришту на Теразијама.

- Деца су га обожавала као Болета из Бурета у време емитовања емисије Хиљаду зашто. Био је њихов херој и истинска звезда. Данас је све то нестало. Нема више данас таквих глумаца за децу. Целог живота је био посвећен глуми и свом послу - рекла је једном приликом Сека, како преноси "Сторy".

- Много ми је жао. Он је био као глумац и човек једно време веома присутан у мом животу. Играли смо годинама заједно Филумену Мартурано. Нисам знала да је болестан - рекла је наша прослављена глумица након његове смрти.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas