· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

СЕКУ изненадио Вељко, БРЕНА слави кинеску Нову годину, а за кога је АНАСТАСИЈА променила СТАЈЛИНГ? (ФОТО)

Познате певачице са српске сцене уживају у празничним данима...

1613233646_seka.png
Фото: InstagramScreenShot/seka_aleksic

Уочи дана љубави и прслави Светог Трифуна, познате даме са српске естраде уживају на различите начине. По свему судећи, први са поклонима у име љубави почео је Вељко, супруг популарне певачице Секе Алексић. 

Овај брачни пар већ неколико дана борави на Копаонику, где су Секу Алексић јутрос на постељи дочекали романтични поклони.

Прочитајте још:Да ли је Саманта крива за распад серије "Секс и град"?

- У сусрет Св Трифуну и Св Валентину. Наздрављајте уз добро вино и искрену љубав увек, не само уз одредјене датуме јер љубав је љубав! - написала је Алексићева испод фотографије која је наишла на обожавање њених фанова и пратилаца.

Прочитајте још: Да ли знате да ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ није увек био у знаку љубави?

На другој страни света, већ неко време балканска звезда Лепа Брена у друштву свог сушруга ужива у врелим данима на обали Мајамија. Тако је било синоћ, када се дочекивала кинеска Нова година. Наиме, Лепа Брена ју је дочекала, ни мање ни више него у Америци, у ресторану на крову уз симбол бивола, хороскопског знака који ће владати у 2021. години.


Лепа Брена у Мајмију, фото: InstagramScreenShot/lepabrena

Хладни Београд, са друге стране, запалила је Анастасија Ражнатовић. Барем на друштвеним мрежама. Ова млада певачица опробала се у новом стајлингу и понела популарну афро фризуру. Фотографију из аутомобила поделила је на мрежама и нашила на одушевљење својих пратилаца.

Прочитајте још: БИЗАРНИ СТРАХОВИ: Да ли знате чега се боје светске звезде?

Чекаћемо да видимо како су и друге српске звезде прославиле дан љубави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.