Oglas
· · Komentari: 0
SEKS I GRAD

Da li je Samanta kriva za raspad serije "Seks i grad"?

Može li kultna serija" Seks i grad" biti ista bez neprikosnovene Samante? Obožavatelji su rekli svoje. A ko je krivac?

1612860919_Depositphotos_17968921_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Posle potvrde da će serija "Seks i grad" dobiti svoj nastavak, ali bez čuvene Samante, obožavatelji su izrazili svoje nezadovoljstvo povodom ovog saznanja, koje su potvrdile i glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis.

Scenario
Nova HBO Max serija biće bazirana na knjizi Kendas Bušnel "Seks i grad", kao i na originalnoj seriji koju je stvorio Deren Star. Radnja prati Keri, Mirandu i Šarlot koje se sećaju svog prijateljstva i komplikovanog života tokom 30-ih godina, ali u 50-im njihovi životi su još više komplikovani, a prijateljstvo jače. Sastojaće se od 10 polučasovnih epizoda, čija će produkcija početi na proleće u NJujorku.

Nakon tizera koji su tri slavne glumice predstavile svetu, došlo je do podele među gledaocima. Jedni su izuzetno uzbuđeni zbog nastavka kultne serije koja je planetarno gledana, dok su drugi krajnje razočarani zbog odsustva neverovatne Samante Džouns koja je, po mišljenju mnogih, dala poseban pečat ovoj kultnoj seriji.

Pročitajte još: SEKS I GRAD dobija nastavak, ali bez ove glumice (VIDEO)

Vidno nezadovoljni fanovi delili su svoja mišljenja putem društvenih mreža, a samo neki od komentara su: "Serija bez Samante nema smisla", "Samanta je bila najbolji lik", "Pokušajte da kontaktirate Kim", "Bez Samante ovo će biti jako loše"...

Toksična veza među koleginicama

Kako je Kim Katral u više navrata izjavljivala lik Samante je ostavila iza sebe, a nije tajna da se ni sa koleginicama sa seta nije najbolje slagala. U intervjuu 2017. godine sa Pirsom Morganom, Katralova je otkrila da postoji "toksična veza" između nje i njenih koleginica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bonbon_chic

Pročitajte još: LJubinka Klarić otkrila nepoznate detalje sa snimanja serije "Moj rođak sa sela": Ovo sigurno niste znali o Vojinu Ćetkoviću!

"Hvala, ali ne, dobro sam"
Nakon što je igrala u seriji, koja je trajala od 1998. do 2004. godine, i u dva filma 2008. i 2010. godine, Katralova je jasno stavila do znanja da se neće pojavljivati ni u jednom sledećem projektu. Rekla je medijima da je njen odgovor na snimanje trećeg filma bio "jednostavno, hvala, ali ne, dobro sam".

- Nikada nismo bile prijateljice. Bile smo kolege i na neki način je to vrlo zdravo mesto, jer tada imate jasnu liniju između svog profesionalnog života i ličnog odnosa - rekla je Kim koja je tada dodala da je Sara Džesika Parker "mogla bolje da se odnosi prema njoj", kao i da "nikada nije saznala u čemu je njen problem".

Izvori bliski glumicama su u nekom od intervjua za časopis "People" naveli da je Kim ta koja se ponaša kao "zahtevna diva", što je ona i demantovala, ističući da nikada nije tražila novac, niti nikakve projekte, a da je to što se o njoj misli da je neka vrsta dive "apsolutno smešno".

Izjava Kim da ona i Sara nisu nikada bile prijateljice, Saru je veoma pogodila i kako je izjavila "slomljeno joj je srce". Ova izjava je "uznemirila" Parkerovu, jer način na koji se ona seća njihovog zajedničkog iskustva je potpuno drugačiji.

Pročitajte još: "Aleksis je prava zmija": Pratili smo bez daha šta rade glumci u DINASTIJI, a evo gde su sada!

Foto: Depozit

Keri je i odgovorom jednom fanu na Instagramu pokazala da će ima Kim svima nedostajati, a ona je napisala:

- I nama će jako nedostajati. Mnogo je volimo i uvek će biti deo nas, gde god da odemo - napisala je Sara koja tumači glavnu junakinju Keri Bredšou.

Upravo ovi razlozi već unapred ostavljaju jak utisak da serija "Seks i grad" neće doživeti zavidan uspeh, a netrpeljivosti između glumica može rezultirati urušavanjem kultnog statusa kakav ima ova serija.

Fanovi zabrinuti: Hoće li bez Samante biti seksa?

Brojni obožavaoci smatraju da je Samanta jedan od najboljih likova emisije i da je upravo ona dala poseban pečat ovoj planetarno popularnoj seriji. Čak su i kritičari objasnili zbog čega je lik koji je Kim igrala bio krucijalan za seriju.

Pročitajte još: DRAMA u Istanbulu: Lepa turska glumica otkrila da napušta snimanje serije zbog bolesti

"Znam da je uglavnom pamte po seksualnoj slobodi, ali ono što sam najviše voleo kod Samante bilo je njeno samopouzdanje", "NJen lik je doneo ono o čemu su mnogi imali predrasude, hoće li uopšte biti seksa bez Samante u seriji? Deluje da ne", samo su neki od zapažanja kritičara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas