Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

BIZARNI STRAHOVI: Da li znate čega se boje svetske zvezde?

Svaka osoba na svetu ima strahove

1613052958_dejvid-bekam.jpg
Foto: Youtube printscreen/H&M
Oglas

Iako su slavni i deluju nedodirljivo, mnoge svetske zvezde imaju ozbiljne strahove, a sve to je povezano nekim događajima koji su obeležili njihovo detinjstvo.

Pročitajte još: Dara Bubamara raskinula sa dečkom? Ovo je dokaz da više nisu zajedno (FOTO)

Ipak, dok se pojedini plaše zatvorenog prostora ili ljudi, neki se plaše i najbizarnijih stvari od klovnova do leptira.

Džoni Dep ima paničan strah od klovnova -kaulrofobiju. Kako je i sam rekao,  ti šarlatani su našminkani i maskirani pa čovek ne može da zna šta se krije iza njihovog psiho osmeha.

Dejvid Bekam ima ataksofobija, odnosno strah od neurednosti, zbog čega sve stvari uvek moraju da mu budu složene po boji, veličini i količini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Opra Vinfri pati od čiklefobija. Voditeljka ne podnosi žvake, jer ima traume iz detinjstva, zato što ih je njena baka lepila svuda po kući i to u tolikim količinama da je stvarala naslage.

Megan Foks ima fobiju od papira, i ježi se kada ga dodiruje. Pretpostavljamo da nije puno načitana. Ako baš mora da nauči neki scenario i pročita nešto kako sama priznaje dok okreće stranice mora da ima kofu vode pored sebe da umače prste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Kristina Riči se plaši cveća u saksiji. Ona se plaši hrizantema, ljubičica i drugog kućnog cveća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas