· · Komentari: 0
POZNATI

SEKU iznenadio Veljko, BRENA slavi kinesku Novu godinu, a za koga je ANASTASIJA promenila STAJLING? (FOTO)

Poznate pevačice sa srpske scene uživaju u prazničnim danima...

1613233646_seka.png
Foto: InstagramScreenShot/seka_aleksic

Uoči dana ljubavi i prslavi Svetog Trifuna, poznate dame sa srpske estrade uživaju na različite načine. Po svemu sudeći, prvi sa poklonima u ime ljubavi počeo je Veljko, suprug popularne pevačice Seke Aleksić. 

Ovaj bračni par već nekoliko dana boravi na Kopaoniku, gde su Seku Aleksić jutros na postelji dočekali romantični pokloni.

Pročitajte još:Da li je Samanta kriva za raspad serije "Seks i grad"?

- U susret Sv Trifunu i Sv Valentinu. Nazdravljajte uz dobro vino i iskrenu ljubav uvek, ne samo uz odredjene datume jer ljubav je ljubav! - napisala je Aleksićeva ispod fotografije koja je naišla na obožavanje njenih fanova i pratilaca.

Pročitajte još: Da li znate da DAN ZALJUBLJENIH nije uvek bio u znaku ljubavi?

Na drugoj strani sveta, već neko vreme balkanska zvezda Lepa Brena u društvu svog sušruga uživa u vrelim danima na obali Majamija. Tako je bilo sinoć, kada se dočekivala kineska Nova godina. Naime, Lepa Brena ju je dočekala, ni manje ni više nego u Americi, u restoranu na krovu uz simbol bivola, horoskopskog znaka koji će vladati u 2021. godini.


Lepa Brena u Majmiju, foto: InstagramScreenShot/lepabrena

Hladni Beograd, sa druge strane, zapalila je Anastasija Ražnatović. Barem na društvenim mrežama. Ova mlada pevačica oprobala se u novom stajlingu i ponela popularnu afro frizuru. Fotografiju iz automobila podelila je na mrežama i našila na oduševljenje svojih pratilaca.

Pročitajte još: BIZARNI STRAHOVI: Da li znate čega se boje svetske zvezde?

Čekaćemo da vidimo kako su i druge srpske zvezde proslavile dan ljubavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.