Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА

СЕЛЕНА ГОМЕЗ обрадовала је фанове својим новим ДОКУМЕНТАРЦЕМ: ''Мој УМ И ЈА'', на фестивалу у Лос Анђелесу

Позната звезда говори о изазовима са менталним здрављем, својим несигурностима као и борби са Лупусом

1667471993_Selena.jpg
Фото. Профимедиа
Oglas

Селена Гомез је упознала свет са сложеношћу свог ума, и изазовима са менталним здрављем, кроз свој нови документарац ''Мој УМ И ЈА'', који је представљен премијерно на АФИ Фестивалу у Лос Анђелесу, одржаног у среду вече.

Фото: Профимедиа 

''Планирала сам да издам овај документарац више пута, али никада није био прави тренутак'', звезда је изјавила на црвеном тепиху на овом догађају.  ''Онда се десила пандемија, и много људи је почело да говори о менталном здрављу, о осећају изолације, депресије или анксиозности- осећајима који се нису јављали пре, али сад јесу. Само се надам ће се ово наставити у нешто попут разговора, који ће људима бити од помоћи касније''.

Прочитајте још: Да ли сте и ви ПРЕОСЕТЉИВА особа: Психолог открива које особине су ИСТАКНУТЕ код људи које ОСЕЋАЊА воде кроз живот

Тема повезаности и започињања разговора била је истина која се прожимала кроз цео филм. Док је Гомез тражила излечење од свог биполарног поремећаја, и дијагнозе Лупуса, као и од трансплантације бубрега из 2017.год, проводила је доста времена са другима- било са њеном пријатељицом Ракел Стивенс, њеним комшијама из детињства проведеног у Тексасу, или у посети деце у Кенији 2019.год.
Овај документарац, под редитељском палицом Алека Кешишијана, је веома сиров осврт на ментално здравље, подизање завесе фаме са славе, не би ли се открила млада жена која активно ради на својој вези са самом собом и прихватањем себе.

Фото. Профимедиа

Ретко је видети овако високо профилисану звезду која приказује свету своју рањивост, и неугодне истине о себи, дозвољавајући камерама да је снимају док плаче због својих несигурности, док пролази кроз терапију за Лупус, и детаљно говори о томе како је имати изазове са менталним здрављем.
''Знање елиминише страх у животу, јер онда створиш однос са својим менталним здрављем, из тог разлога саветујем да се учи што је више могуће,''она је поделила савет онима који пролазе кроз сличне борбе, кроз које је и сама прошла.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ изненађујуће предности: Започните јутро певањем уз добру музику

У изјавама датим након премијере, Гомез је елаборирала на исту тему:
''Ок је не осећати се довољно добро и осећати се да сте комплексни и компликовани. Битно је имати здрав однос- како разговарати сам са собом, како тражити помоћ, како причати са другима'', рекла је оно што се нада да ће људи понети са собом након филма.

За свој нови документарац, Селена је такође објавила и нову песму, која носи исти назив.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas