Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Селин Дион СЕ ЈЕДВА КРЕЋЕ јер се ''синдром укочене особе'' погоршава: Њена болест је неизлечива, наводи извор

''Селин трпи велики бол''

1686814379_Selin-Dion.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ целине.фнгрл
Oglas

Неколико недеља након што је Селин Дион морала да откаже турнеју због лошег здравственог стања, изгледа да ствари постају све горе и горе.

''Да будем искрена, једва се креће'', рекао је извор за Радар.

Иако певачица (55) чини све што је у њеној моћи да се одмори, не чини се да ће ускоро обрадовати своју публику на сцени.

''Селин трпи велики бол'', рекао је извор ''Она има најбољии тим докрота, али ствари не иду на боље. Њена болест је неизлечива. Иако се јако потрудила са докторима и терапеутима, њој се стање не поправља''.

Како је Ок! магазин раније објављивао, чувена певачица се вратила у своју домовину, Канаду, како би била са породицом. 
''Селин има 11 браће и сестара који живе у Канади. То је невероватан систем подршке током личне кризе'', додаје извор.

Мајка троје деце је са фановима поделила новости о томе како се држи у овом тешком тренутку:

''Са огромним разочарењем данас морамо да објавимо отказивање светске турнеје. Тако ми је жао што ћу вас још једном разочарати. Радим заиста напорно да повратим своју снагу, али турнеје могу бити веома тешке чак и када си 100%. Није фер да стално одлажем наступе, и иако им то слама срце. Најбоље је да сада све откажемо док заиста не будем спремна да се поново вртаим на сцену. Желим да сви знате, не одустајем...и једва чекам да вас поново видим'', гласила гласила је порука на њеној Инстаграм страници. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas