Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шенон Доерти се годинама бори са опаком болешћу, а сада жели све да каже у својој емисији: "Рад ме чини тако срећном"

Шенон Доерти, глумица коју публика широм света зна из серије "Беверли Хилс" као Бренду, али и као Пру из серије "Чари", годинама се бори са раком дојке, а ове године је открила да су јој пронађене и метастазе у мозгу.

1701251854_profimedia-0469561308-1-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица се током целог процеса лечења оглашавала путем друштвених мрежа, где је делила кроз шта пролази. Шенон сада жели да направи подкаст "Хајде да будемо јасни са Шенон Доерти" у коме ће се осврнути на свој живот.

Шенен жели да буде искрена о тренуцима у свом животу - који је углавном био у центру пажње, рекла је за Пипл.

Глумица ће током подкаста покрити широк спектар тема, од њене вишедеценијске каријере у Холивуду до њене борбе са раком дојке. Она је у априлу објавила да се растала од трећег мужа Курта Исвариенка, а сада такође планира да разговара о лекцијама које је научила из својих веза.

- Када радим и када сам креативна, уопште нема места за депресију. То ме покреће. Рад ме чини тако срећном. Чак су и моји продуценти подкаста мислили: „Стварно? Урадићете три епизоде ​​у једном дану? То је много". А ја сам мислила: „Могла бих да урадим пет за дан.“ Само идем...  Врло је окрепљујуће. Свиђа ми се. Тако да ми то сигурно помаже - рекла је Шенон за Пипл.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas