Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕРИЈСКИ ЗАВОДНИК: Пит Дејвидсон прошетао је јавно нову девојку, заносну Емили Рајтаковски, а сви се питају ЧИМЕ ОСВАЈА познате лепотице? (ФОТО)

У Холивуду се појавила нова изрека: ''Станите у ред да се забављате са Питом Дејвидсоном''

1669621428_profimedia-0740574300-Pete-Davidson.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Изгледа да се укус познатих дама, када су у питању мушкарци, променио. Некада су Мајкл Даглас, Џони Деп, Бред Пит и Дорџ Клуни освајали срца дамама у Холиводу, а било је очигледно и зашто.
Данас то чине млади Пит Дејевидсон (29), Ник Кенон или Машин Ган Кели. сви се питају шта то ови мушкарци имају, па су Холивудске даме очаране, те се шаљиво прича да се стоји у реду да би се било у вези са Питом или имало дете са Ником Кеноном.
Тек, само што је веза са Ким Кардашијан завршена, шушкало се да је Пит упловио у нову романсу, са ни мање ни вше, него једном од најзгоднијих жена данашњице- Емили Рајтаковски (31) познатијом као Емрата.

Емили је осим по свом заносном телу, које је прошетала по многим пистама и магазинима, такође позната по свом бурном љубавном животу.
Наиме, Емили је била у браку са Себастијаном Бером, са којим има сина. Након само две недеље везе, пар се венчао, али су пре тога били пријатељи. Наводно је Себастијан варао једну од најлепших жена света, а када је за то сазнала, позната Емрата је ставила тачку на њихов однос. Након љубавног краха, у једном ТикТок видеу 'пецнула' је свог бившег, изјавивши да воли ружне мушкарце: ''Када он мисли да је 10ка јер те је смувао,
али ти у ствари волиш ружне мушкарце'', рекла је она.

Прочитајте још: Показала због чега носи титулу једне од најзгоднијих певачица: Емина Јаховић у издању који је распаметио њене фанове (ФОТО)

Да је то истина, говори и чињеница да се након говоркања да се виђа са Бред Питом, она ипак одлучила за не тако привлачног Пита Дејвидсона.

Фото: Профимедиа

Прочитајте јошЈелена Карлеуша у ВРЕЛОМ издању: Певачица поново запалила мреже (ФОТО)

Да ли је у питању шарм, духовитост или пак неки други квалитет, тек познати комичар Пит има дугу листу светских лепотица, које је освојио: Аријана Гранде са којом је био верен, Каја Гербер, Кејт Бекинсејл која је као и Ким Кардашијан доста старија од њега.
Ким се једном приликом нашалила како Пит зрачи 'великом мушком енергијом' алудиракући на његове квалитете. 

Фото: Профимедиа

Ово је први пут да су Пит и Емили усликани заједно, као пар, на НБА утакмици. Делују веома заљубљено, и не крију одушевљене погледе и осмехе. Иначе, након што се појавила вест о овом новом пару, медији су открили да је Ким Кардашијан отпратила Емрату са Инстаграма, а њих две су иначе биле пријатељице. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas