Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СХВАТИЛА САМ ДА ЈА НИСАМ ЈА": Сања Маринковић открила због чега се развела

Водитељка је пре неколико година одлучила да стави тачку на брак, а сада је открила и зашто

1704792144_1702131852_8ba794e440ea29b4374455a90ad9eaa020192784.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сања Маринковић је до пре неколико година била у браку са монтажером Александром Ухрином са којим има сина Страхињу, али је упрскос покушајима да спасе заједницу, свако кренуо својим путем.

Гостујући у емисији „Звезде Гранда Специјал“ Сања је говорила о разлозима због којих је ставила тачку са свој брак.

- Могуће је да један од разлога што сам се растала био тренутак кад сам схватила да ја нисам ја. Покушавала сам да угодим свима осим себи, већина жена се због тога у једном тренутку растане. Када је реч о љубави, наравно ја сам увек за то да се растанемо пре него што почнемо да се мрзимо, не да се не волимо. Док смо још у пријатељским односима, то је прави тренутак да схватимо да можемо једно без другог као пријатељи и родитељи одлично да функционишемо – рекла је Сања и додала да се након развода ослободила по питању објава на друштвеним мрежама.

- Било је тренутака који се тада мом супругу не да му нису допадали, али могуће да му није пријало. Онда да бих угодила свима, нисам угађала себи. Растала сам се емотивно пре него што је то јавност сазнала. Тек кад сам све намирила, да су сви са тим осећајем задовољни у породици и фамилији, онда сам одлучила да јавно проговорим. Имала сам период од пар година где сам морала са свима да попричам - истакла је водитељка у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

На питање да ли је данас свесна шта хоће, а шта неће и да ли пристаје на калкулације, Сања је била одсечна.

- Не, ја још учим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas