Oglas
· · Komentari: 0

"SHVATILA SAM DA JA NISAM JA": Sanja Marinković otkrila zbog čega se razvela

Voditeljka je pre nekoliko godina odlučila da stavi tačku na brak, a sada je otkrila i zašto

1704792144_1702131852_8ba794e440ea29b4374455a90ad9eaa020192784.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Sanja Marinković je do pre nekoliko godina bila u braku sa montažerom Aleksandrom Uhrinom sa kojim ima sina Strahinju, ali je uprskos pokušajima da spase zajednicu, svako krenuo svojim putem.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Sanja je govorila o razlozima zbog kojih je stavila tačku sa svoj brak.

- Moguće je da jedan od razloga što sam se rastala bio trenutak kad sam shvatila da ja nisam ja. Pokušavala sam da ugodim svima osim sebi, većina žena se zbog toga u jednom trenutku rastane. Kada je reč o ljubavi, naravno ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo – rekla je Sanja i dodala da se nakon razvoda oslobodila po pitanju objava na društvenim mrežama.

- Bilo je trenutaka koji se tada mom suprugu ne da mu nisu dopadali, ali moguće da mu nije prijalo. Onda da bih ugodila svima, nisam ugađala sebi. Rastala sam se emotivno pre nego što je to javnost saznala. Tek kad sam sve namirila, da su svi sa tim osećajem zadovoljni u porodici i familiji, onda sam odlučila da javno progovorim. Imala sam period od par godina gde sam morala sa svima da popričam - istakla je voditeljka u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Na pitanje da li je danas svesna šta hoće, a šta neće i da li pristaje na kalkulacije, Sanja je bila odsečna.

- Ne, ja još učim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas