Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СИЛВАНА АРМЕНУЛИЋ ЗАТЕКЛА МУЖА СА ЉУБАВНИЦОМ: Сви детаљи скандала који се и дан данас препричава

Силвана Арменулић својевремено је пунила насловнице због свог бурног приватног живота, а забележена је и ситуација у којој се покојна певачица лично обрачунала са тадашњом љубавницом њеног супруга.

1709978160_14963_30-kako-je-2_f.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Радило се о поштанској службеници Лепосави Јанков којој је Силвана, како се наводило, нанела тешке телесне повреде, а сада се на друштвеним мрежама шерује исечак из новина који садржи и фотографију Лепосаве.

Почетком лета 1971. године обелодањено је да је Силвана Арменулић истукла супарницу и да је покренут кривични поступак против ње. Радило се о поштанској службеници Лепосави Јанков којој је Силвана, како се наводило, нанела тешке телесне повреде.

- Силвана је пресрела мужа и његову пријатељицу док су били у његовим колима. Пратила их је једно време, а затим налетела на мужевљев аутомобил сопственим колима и зауставила их. Разјарена Силвана истрчала је из аутомобила, из кола је извукла мужевљеву пријатељицу Лепосаву Јанков и тако је 'пропустила кроз руке' да је несрећна жена задобила тешке повреде кичме, од којих се и данас лечи - писало се тада.

- Не волим да спомињем име те жене која покушава да се рекламира нападајући мене. Зар јој није доста што је три и по године улазила у моју кућу. Ја на концерт, она у стан. Хтела је и дете да ми узме - говорила је Силвана.

Сутрадан у болници "Драгиша Мишовић" Лепосава Јанков је добила уверење о тешким телесним повредама, тачније о повреди два вратна пршљена.

"Радмило и ја забављали смо се још као млади, пре него што се он оженио Силваном, а ја се удала. После десетак година поново смо се срели. Био је пред разводом, а ја сам се управо развела и била очајна. Тако смо поново започели везу која је трајала преко три године. Јесте то била велика љубав. Када је почео да ради као тренер у Немачкој, одлазила сам код њега авионом сваког викенда у Офенбах. Силвана није желела да се разведе. Сазнала је за нас и почела да ме узнемирава. Иако разведени, муж и ја живели смо у истом стану, у посебним собама. Баш на мој рођендан она је упала и одмах почела да ме чупа за косу, гребе по лицу и удара. Муж ме једва одбранио. У болници "Драгиша Мишовић" су ме прегледали и установили повреде. Тукла ме је још једном, на улици. Радмило је био присутан", испричала је једном приликом за медије.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas