Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Шта је Лаћа рекао Цеци: Пале тешке речи на сахрани Марине Туцаковић (ВИДЕО)

Скандал током сахране Марине Туцаковић

1632983450_marina.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Марина Туцаковић, сахрањена је јуче на Новом гробљу, а током сахране дошло је и до појединих непријатних ситуација.

Прочитајте још: Ево од чега је умро Иван Тасовац: Овако су изгледали последњи сати директора ФИЛХАРМОНИЈЕ

Велики број пријатеља и људи са јавне сцене појавили су се јуче на Новом гробљу, како би одали последњу почаст преминулој Марини Туцаковић.

Лаћа забранио Цеци да приђе гробу

Сломљени од бола син Лаћа и Александар Радуловић Фута, стајали су немо и примали саучешће. Након опела које је одржано у капели, поворка се упутила ка гробном месту, а онда је дошло и до озбиљног скандала.

Син Марине Туцаковић, Лаћа, забранио је наводно  Цеци Ражанатовић,  да приђу гробном месту његове мајке, а према речима извора, пале су и тешке речи:

 - Оно што се десило на сахрани Марине Туцаковић није смело никада да се догоди нигде, а не на опроштају од једне такве жене и уметнице. Сви присутни су поштовали епидемиолошку ситуацију и носили маске, а држали су и дистанцу, па оно што је Лаћа рекао Цеци нема везе с короном. Цеци је рекао: "Тебе не могу да гледам очима". Она се исте секунде окренула и отишла, а свима је било толико непријатно да су почели да се склањају - открио је наводно извор Пинка са лица места.

Лаћа је у последње време често путем друштвених мрежа, прозивао Цецу Ражнатовић, називајући је погрдним именима, те и не чуди да је дошло до скандала на сахрани њене мајке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas