· · Коментари: 0

Син Ведране Рудан један је од НАЈПОЗНАТИЈИХ ПСИХОЛОГА: Списатељица признала да више воли партнера, него децу

Њен син изуетно је образован и велики је борац за женска права

1656584447_vedrana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС

Ведрана Рудан, позната је по бритком језику и изјавама које често подижу доста прашине у јавности. Неретко зна да шокира упадицама, а скоро да ни једна њена изјава не прође незапажено.

Њено гостовање у јутарњем програму и препирка са водитељком Јованом Јоксимовић и даље се препричава.

Мало ко зна да позната списатељица има сина Славена и ћерку Асју из првог брака, а иначе удата је за адвоката Љубишу Драгељевића.

Син Ведране Рудан је Славен Хрватин, један од чувенијих хрватских психолога, а објавио је и књигу својих колумни под називом "Злихологија". Познат је по томе што се залаже за заштиту људских права и легализацију канабиса. Декларише се као атеиста и левичар. Истовремено је и нека врста менаџера своје мајке и администратор њеног веома посећеног сајта.

Прочитајте још: Наш познати певач након РАЗВОДА кренуо на ПСИХОТЕРАПИЈУ: Бивша супруга Јована нашла дечка Италијана

О својој деци, Ведрана је једном написала:

- Мајка сам која попут већине мајки воли своју децу, срећом не безусловно. Али сам и жена која себи даје за право да свог партнера, углавном, воли више него властиту децу.

Касније је додала:

- Моја су деца успешни, зрели, млади људи зато јер сам им ја помогла да то постану. Сигурно им не пада на памет да ме критикују или да се на мене љуте. Само ја у нашој екипи имам право на љутњу, али ме брзо прође.

Једном приликом је упитана да ли тражи савета свог сина који је по занимању психолог, рекла је:

- Не. Психолози никад не „психологизирају“ своје најближе. Ипак, кад сам у некаквој психо фрци увек њега питам за савет. Он је један од најобразованијих људи које сам срела. Истински хуманиста и мрзитељ насиља. И велики, велики, велики борац за женска права на шта сам посебно поносна.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.