Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Скарлет Јохансон срећу пронашла тек у трећем браку: "Дуго нисам знала шта желим или шта ми треба од некога" (ФОТО)

Једна од најлепших глумица открила шта после два развода сматра тајном успешног брака

1684068363_shutterstock_203640433.jpg
фото: Shutterstock
Oglas

Једна од најлепших жена света Скарлет Јохансон открила је која је њена тајна дугог и срећног брака. Славна глумица иза себе има два развода.

Са познатим колегом Рајаном Рејнолдсом била је од 2008. до 2011. године, а након три године "брачне паузе" опет се удала 2014. за француског новинара Ромена Доријака.

И са њим је после три године, исто као и са Рејнолдсом, схватила да то није то, након чега је уследио нови развод.

Но, након тога упознаје глумца Колина Јоста са којим улази у везу 2017, а три године касније срећни пар изговара судбоносно да.

Скарлет је ових дана гостовала у подкасту познате глумице Гвинет Палтроу, где је открила шта је научила о себи и браку том свих ових година.

- Дуго нисам знала шта желим или шта ми треба од некога. Нисам могла да схватим. Али, у неком тренутку сам разумела да ми је јако важно да будем са саосец́ајном особом. То је основна карактеристика која мора да постоји код мог партнера. И мислим да је разумевање основних ствари које су вам потребне код партнера неопходно за дуговечност вашег односа. Код мене идентификовање тих ствари дефинтивно променило игру - рекла је Скарлет.

Лепа глумица има осмогодишњу ц́ерку Роуз са бившим мужем Роменом Доријаком као и сина Козма који има нешто више од годину и по дана са садашњим супругом Јостом.

- Коначно сам могла да почнем да поштујем себе довољно да знам шта су те основне ствари које су ми неопходне и да будем у реду са тим. То је била моја животна лекција - наводи Јохансонова.

Каже да је сада веома срећна са својим партнером, као и да је предуслов за то благостање био да схвати шта је њој потребно од везе. Све те ствари је препознала у Јосту и сада види далеку будућност са њим.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas