· · Komentari: 0

Skarlet Johanson sreću pronašla tek u trećem braku: "Dugo nisam znala šta želim ili šta mi treba od nekoga" (FOTO)

Jedna od najlepših glumica otkrila šta posle dva razvoda smatra tajnom uspešnog braka

1684068363_shutterstock_203640433.jpg
foto: Shutterstock

Jedna od najlepših žena sveta Skarlet Johanson otkrila je koja je njena tajna dugog i srećnog braka. Slavna glumica iza sebe ima dva razvoda.

Sa poznatim kolegom Rajanom Rejnoldsom bila je od 2008. do 2011. godine, a nakon tri godine "bračne pauze" opet se udala 2014. za francuskog novinara Romena Dorijaka.

I sa njim je posle tri godine, isto kao i sa Rejnoldsom, shvatila da to nije to, nakon čega je usledio novi razvod.

No, nakon toga upoznaje glumca Kolina Josta sa kojim ulazi u vezu 2017, a tri godine kasnije srećni par izgovara sudbonosno da.

Skarlet je ovih dana gostovala u podkastu poznate glumice Gvinet Paltrou, gde je otkrila šta je naučila o sebi i braku tom svih ovih godina.

- Dugo nisam znala šta želim ili šta mi treba od nekoga. Nisam mogla da shvatim. Ali, u nekom trenutku sam razumela da mi je jako važno da budem sa saosećajnom osobom. To je osnovna karakteristika koja mora da postoji kod mog partnera. I mislim da je razumevanje osnovnih stvari koje su vam potrebne kod partnera neophodno za dugovečnost vašeg odnosa. Kod mene identifikovanje tih stvari defintivno promenilo igru - rekla je Skarlet.

Lepa glumica ima osmogodišnju ćerku Rouz sa bivšim mužem Romenom Dorijakom kao i sina Kozma koji ima nešto više od godinu i po dana sa sadašnjim suprugom Jostom.

- Konačno sam mogla da počnem da poštujem sebe dovoljno da znam šta su te osnovne stvari koje su mi neophodne i da budem u redu sa tim. To je bila moja životna lekcija - navodi Johansonova.

Kaže da je sada veoma srećna sa svojim partnerom, kao i da je preduslov za to blagostanje bio da shvati šta je njoj potrebno od veze. Sve te stvari je prepoznala u Jostu i sada vidi daleku budućnost sa njim.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU