Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Скидао сам се јер нисам имао пара": Жарко Маџић о животу пре "Звезда Гранда" - "Радио сам најтеже послове"

Учесник "Звезда Гранда" без длаке на језику о наступима, али и непристојним понудама

1669707824_zarkom.png
Фото: Yоутубе/принтсцреен/Гранд Онлине
Oglas

Певач Жарко Маџић, који је ширем аудиторијуму постао познат посредством музичког талент шоу-програма "Звезде Гранда", остао је упамћен по томе што се у неколико наврата скидао на сцени овог ТВ формата.

Иако многи сматрају да је Жарков примарни циљ био да привуче пажњу на себе, као и да покаже резултате напорног рада у теретани, он тврди другачије.

- Ја сам класичан пример да гардероба баш и није толико скупа, пошто сам се ја скинуо јер нисам имао новца. Људи мисле да сам се скинуо да бих показао мишиће, то није тачно. Заправо, ради се о томе да нисам имао новца - истакао је Маџић.

Осим тога, певач је открио и да је добијао непристојне понуде да се скида, како је истакао, "један на један", односно да постане жиголо.

Прочитајте још: Вил Смит снимио први филм од инцидента на додели Оскара: "Надам се да неће бити кажњени због мене"

- Нудили су ми да се скидам приватно, један на један. Нудили су ми да радим као жиголо са пропратним стварима. Нисам то хтео не зато то сам ја моралан, него мислим да је то било из страха. Плашим се да би ми се то све осладило, велики новац и све то, али мислим да је реалност потпуно другачија - признао је Жарко, па додао да се бавио разним пословима:

- Радио сам свашта и све сам то и хтео да прођем јер сам желео да осетим колико је заправо тешко зарадити новац коме сви тежимо. Радио сам као најтежи физикалац, радио сам на бувљаку, селидбе, као и обезбеђење. Све то било ми је веома занимљиво, али и конструктивно за мене на крају крајева - закључио је Маџић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas