Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Скинула наруквице, ПА НАЛЕПИЛА ИЗУМ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ: Меган Маркл мучи тежак стрес, ево шта представља НАЛЕПНИЦА НА РУЦИ

Лекари су врло скептични према оваквој врсти "помагала"

1692107009_365874558_683682433102451_263786489081412782_n.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ дукеанддуцхессофсуссеxдаилy
Oglas

Меган Маркл пати од стреса, а помоћ је потражила у малом диску који се лепи на руку и подстиче природну одбрану организма од вишка адреналина.

Војвоткиња од Сасекса је забринула све своје обожаваоце појавивши се пред кућом у Монтеситу у вуненом капуту, на температури вишој од 22Ц степена.

И док се модни портали баве подацима да је реч о моделу "Макс Мара" који кошта више од хиљаду долара, други су се заинтересовали за малу налепницу која је примећена на Меганиној левој руци.

Диск у плавој боји налепљен је на унутрашњој страни ручног зглоба, а данас се огласила и компанија која производи овај уређај. "У питању је наш диск који активира парасимпатички нервни систем, а повезан је и са нашом апликацијом. Клинички је доказано да смањује стрес и побољшава сан", навео је произвођач.

Будући да је и ова компанија одмах објавила Меганину слику на којој се види плави диск, многи се питају да ли је војвоткиња спремна да поново оживи свој блог који је укинула пред венчање с Харијем.

"Слика Меган је показала да је она у великом стресу. Такође, видели смо и да користи средства која би могла да јој помогну, а сарадња с компанијама је одличан начин да искористи свој лични бренд док је још јак", каже Ник Ед, познати британски стручњак за односе с јавношћу.

Лекари су врло скептични према оваквој врсти "помагала". Међутим, америчка ФДА је дозволила коришћење "биодиска", који садржи танак Теслин навој. Ово је врста електричног кола који је дизајнирао Никола Тесла и који имитира природне фреквенције неуротрансмитера у телу. Тиме се стимулише производња ГАМА А и ГАМА Б киселине које неутралишу стресом изазване таласе адреналина.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas