Oglas
· · Komentari: 0

Skinula narukvice, PA NALEPILA IZUM NIKOLE TESLE: Megan Markl muči težak stres, evo šta predstavlja NALEPNICA NA RUCI

Lekari su vrlo skeptični prema ovakvoj vrsti "pomagala"

1692107009_365874558_683682433102451_263786489081412782_n.jpg
Photo: Instagram printscreen/ dukeandduchessofsussexdaily
Oglas

Megan Markl pati od stresa, a pomoć je potražila u malom disku koji se lepi na ruku i podstiče prirodnu odbranu organizma od viška adrenalina.

Vojvotkinja od Saseksa je zabrinula sve svoje obožavaoce pojavivši se pred kućom u Montesitu u vunenom kaputu, na temperaturi višoj od 22C stepena.

I dok se modni portali bave podacima da je reč o modelu "Maks Mara" koji košta više od hiljadu dolara, drugi su se zainteresovali za malu nalepnicu koja je primećena na Meganinoj levoj ruci.

Disk u plavoj boji nalepljen je na unutrašnjoj strani ručnog zgloba, a danas se oglasila i kompanija koja proizvodi ovaj uređaj. "U pitanju je naš disk koji aktivira parasimpatički nervni sistem, a povezan je i sa našom aplikacijom. Klinički je dokazano da smanjuje stres i poboljšava san", naveo je proizvođač.

Budući da je i ova kompanija odmah objavila Meganinu sliku na kojoj se vidi plavi disk, mnogi se pitaju da li je vojvotkinja spremna da ponovo oživi svoj blog koji je ukinula pred venčanje s Harijem.

"Slika Megan je pokazala da je ona u velikom stresu. Takođe, videli smo i da koristi sredstva koja bi mogla da joj pomognu, a saradnja s kompanijama je odličan način da iskoristi svoj lični brend dok je još jak", kaže Nik Ed, poznati britanski stručnjak za odnose s javnošću.

Lekari su vrlo skeptični prema ovakvoj vrsti "pomagala". Međutim, američka FDA je dozvolila korišćenje "biodiska", koji sadrži tanak Teslin navoj. Ovo je vrsta električnog kola koji je dizajnirao Nikola Tesla i koji imitira prirodne frekvencije neurotransmitera u telu. Time se stimuliše proizvodnja GAMA A i GAMA B kiseline koje neutrališu stresom izazvane talase adrenalina.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas