· · Коментари: 0
ДИЕЈТА

Слађа Алегро смршала 30 килограма: Ово је њен ЈЕЛОВНИК

Пре три године, пред порођај, имала је 82 килограма, што сматра да је много за њену грађу.

1617189778_sladja-1.jpg
Фото: Атаимагес

Певачица Слађа Алегро испричала је да се драстично угојила у трудноћи, након чега јој је било тешко да скине сувишне килограме.

Прочитајте још: Године јој не могу ништа: Џенифер Лопез заплесала у бикинију и показала невероватно згодно тело (ВИДЕО)

- Баш сам била дебела, да не кажем као крмача! Имала сам 82 килограма, што је много на моју висину. У трудноћи сам се опустила јер сам ишла ка остварењу своје највеће жеље. За све остало ме је било баш брига. Јела сам дневно и по 300 грама чоколаде, као и разне 'фаст фуд' оброке. А то је оставило трага на мојој фигури. Док сам била трудна, нисам ни мислила о килажи, али када сам се породила, схватила сам да то неће тако лако нестати - рекла је Слађа и додала да се баш помучила да поврати младалачку фигуру:

- Трудне жене мисле да ће се лако отарасити вишка килограма, али то заиста није тако. Поготово ако сте у годинама у којима сам ја родила Милу. Након трудноће треба доста да се ради на себи да би се тело вратило у нормалу.

Слађа је смршала 30 килограма и сада има 52 килограма. Успела је уз помоћ исхране и вежбања да врати некадашњу линију, а захвална је и супругу Зорану на подршци.,

- Мој супруг Зоран је прави војник! Он ми је помогао да контролишем шта једем, што је веома важно ако немате довољно воље. Потпуно сам променила начин исхране, избацила слаткише, а доста ми је помогла и ћерка Мила. Због ње сам почела увече да лежем на време и да устајем рано, а то је јако битан фактор када је мршављење у питању - објашњава певачица.

Прочитајте још: Три модне комбинације краљице Летиције послужиће као инспирација свакој дами од стила (ФОТО)

Јеловник Слађе Алегро,сада изгледа овако:

ДОРУЧАК: Сендвич са ћурећим прсима и чај

РУЧАК: Пилетина са салатом.

ВЕЧЕРА: Риба са грилованим поврћем

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.